icon

Tehotenský test a menštruácia, hCG 14,37

lucyhatala
25. júl 2023

Ahojte,meškal mi menzes a vyšiel mi pozitívny test.Vcera som po obede mala ružový výtok a dnes ráno krvácanie.moj doky má dovolenku tak som išla do Nemecka Číne a prednosta povedal, že nevidí nič ale nemôže ani tehotenstvo zatiaľ vylúčiť.brali mi krv a hgc vyšlo 14,37.Povedal že je to trošku zvýšené ale stále nevie potvrdiť ani vyvrátiť tehotenstvo ale mám sa sledovať.krvacanie alebo teda MS sa od obeda rozbehla. Máte niekto skúsenosť s tým ,že by to nakoniec mohlo byť tehotenstvo?Dakujem

anjelicek26
25. júl 2023

Ked sa rozbehla normalna MS, bohuzial mozes ratat s tym, ze sa male neudrzalo :( To sa stava velmi casto, ked sa male zle uhniezdi alebo podeli, priroda selektuje... kazde tretie tehu skonci skor, ako poriadne zacne... Rada by som ti napisala nieco pozitivneho, ale predpokladam, ze to nebude dobre, ak normalne krvacas.

miskamicha
25. júl 2023

@lucyhatala biochemicke. stalo sa mi to opakovane. hcg postupne kleslo az na 0

lucyhatala
autor
25. júl 2023

@anjelicek26 už sa s tým začínam vyrovnávať...asi to tak má byť....keby mi aspoň povedali na isto ,že nič, bolo by to pre mňa ľahšie.

88koalka88
25. júl 2023

Je to biochemocké a stáva sa to často, ja som bola v 6 tt a tiež sa mi to spustilo ráno, vzali mi ešte krv a mala som HCG 500, na UZV nevideli nič. A teda nič z toho naozaj ani nebolo. Ale tak o mesiac sa môžete snažiť zas v tomto prípade 🙂

lucyhatala
autor
25. júl 2023

@miskamicha a telo sa vyčistí samo? Bola som z tohto taká smutná,že som sa aj zabudla popýtať

alison11
25. júl 2023

@lucyhatala Áno vyčistí sa samé keď budeš mať zrazeniny tak to bude to.Ja som mala samovoľné až 4x a 1x kyret lebo sa krvácanie nespustilo v 10tt nebilo srdiečko.Vždy je lepšie hneď na začiatku sa vyčistiť ako pozdejšie a aj zo zásahom(kyretom) Držím palce aby si sa vyčistila a nabudúce bolo maličké zdravé a udržalo sa.

lucyhatala
autor
25. júl 2023

@alison11 ahoj,mám malinké kúsky červenej aj priesvitnej farby...už to asi začalo 🥺

miskamicha
25. júl 2023

@lucyhatala toto je ozaj nizke hcg
treba este aspon 1 odber..uz bude hcg podla mns pomsly na 0. mrzi ma to. ja som mala opakovane biochemicke a potom babo... minuky rok april zas biochemicke a v maji som zistila ze cakam dvojky ;)

lucyhatala
autor
25. júl 2023

@miskamicha...už to nejako zvládnem...mám doma 15 mesačnú dcérku,tak sa mi to lepšie zvláda.... gratulujem a prajem nech všetko dobré dopadne❤️to je môj sen mať dvojičky 🙂

miskamicha
25. júl 2023

@lucyhatala ja uz dvojky mam doma 🙂 no vidis takze otehotniet mozes..dcerka je toho dokazom... drzim palce.. verim ze coskoro sa vam zadari 🙂

alison11
26. júl 2023

@lucyhatala Tak nech tomáš čím skôr za sebou a nech je ďalší cyklus úspešný😇🙏