icon

Tehotenský test a možné tehotenstvo

lubiss
23. sep 2020

Ahojte mam take tusenie ze som tehu bolesti podbrusia a tak zle sa citim ale este len ma caka ms za 4dni tak nejako nehrotim. Ale tak som si dnes kupila z len tak zo zvedavosti test. Mali len tento, tieto testy su pre mna -nic moc a uz od odbalenia sa mi zdal divny ani oznacenie kde co je no ok neriesim. V mieste kde je T uz od zaciatku bol ten papier volaky tmavy no nic ponorim cakam a pozeram....a teraz na to pozeram jak puk blbost? Je tam cosi ? Neviem... uvidim ci pride ms ale no ostala som v pomykove 😃😃

Tehotenský test a možné tehotenstvo
maminka123abcd
23. sep 2020

Čo je ms? A na takýto sa nespoliehajte, normálne choď za gynekológom a zisti

lubiss
autor
23. sep 2020

@maminka123abcd menstruacia , veru nespolieham ale este je zbytocne skoro asi aj na doktora..pockam ci to pride 🤷🏽‍♀️ Len ked je mi dost nevalno tak mam podozrenie ze sa cosi deje

fokuska
23. sep 2020

@lubiss Tento test je negativny, ten tmavsi pruzok co vidis nie je testovacia ciarka, ta by sa mala nachadzat ovela blizsie pri kontrolnej - asi tak 1cm.

veronikaszabova
23. sep 2020

Test mas negativny

klarissa25
23. sep 2020

na teste neni ani naznak druhej ciarky..

3petka
23. sep 2020

Nehativny

3petka
23. sep 2020

Negativny

lubiss
autor
23. sep 2020

@fokuska Diky ved uplne blby test nic oznacene otras

fokuska
23. sep 2020

@lubiss Co nie je oznacene? Ved navod k nemu bol - tam je vsetko oznacene a vysvetlene 🙂

veronikaszabova
23. sep 2020

@lubiss co tam ma byt oznacene? Je to normalny test, ziadny "blby"

lubiss
autor
23. sep 2020

@fokuska sak nakres taky ze som si myslela ze hento ma byt to T nerobim si ich kazdy mesiac 🤷🏽‍♀️

mondolina
23. sep 2020

Čo je nezrozumiteľné na tomto teste?

asia83
23. sep 2020

@lubiss Test nie je na chybe, keď sa tam neobjaví druhá čiarka. Nie je označené, čo nemá byť prečo označené. Chudák test. Viac pokory.

janka_266
23. sep 2020

Nič tam nie je, ten nákres ako to má vyzerať je predsa v návode 🤦‍♀️

mondolina
23. sep 2020

A čo je to to T? Vlastne? 😂

veronikaszabova
23. sep 2020

@mondolina len ona nema kazetovy test 🤷‍♀️🤦‍♀️

lubiss
autor
23. sep 2020

@asia83 😃😃😃😃 ja neobvinujem test ze tam nie je druha ciarka co tu splietas proste som sa pomylila myslela som si podla nakresu ze T ma byt tamto...tak som sa pomylila a co! Naposledy ked som si robila test davno pradavno tak bol primo vyznacene na nom co kde a ako...

mondolina
23. sep 2020
fokuska
23. sep 2020

@lubiss Nechce sa mi verit, ze v nakrese by bola testovacia ciarka (T) nakreslena takto daleko od kontrolnej ciarky 🙂 to by som si ten navod pozrela - odfot, alebo napis aka znacka, vygooglime instrukcie 🙂

123andy123
23. sep 2020

ani ja nevidim ducha. Skoda foto mi nejde priblizit. Skus otestovat o dva dni drzim place. Ja mam doma tie najlacnejsie a zatial nesklamali.

lubiss
autor
23. sep 2020

@fokuska nebudem tu nic fotit ja som sama uznala ze som to podla toho nakresu co ma asi 1centimeter zle pochopila a uz 3xpisem ze som sa pomylila..nerobim si kazdy mesiac 5testov...Kludne sa mi vysmievajte ale mne je to jedno...

fokuska
23. sep 2020

@lubiss Nevysmievam sa, len mi nejde do hlavy ako sa da takto pomylit. Ale ved ok 🙂

emmik46
24. sep 2020

Ahojte som tu nova ,dnes ráno som si robila test je 25-ovy, dnes je 14DPO ,chcem sa opýtať na vas názor je duch? Alebo čiarka?

veronikaszabova
24. sep 2020

@emmik46 krasna ciarka. Gratulujem ❤

emmik46
24. sep 2020

@veronikaszabova naozaj? Nemala by byt 14dpo silnejšia? Zajtra skúsim 10-ovy test

veronikaszabova
24. sep 2020

@emmik46 mas 25tkovy test, tak OK 🙂