Tehotenský test a rozmazaná kontorlná čiarka
Ahojte. Nemáte niekto skúsenosti s testom, kde v kontrolnom okienku je normálna čiarka a v druhom taká rozmazaná?
Som v 25 dni od poslednej menštruácie. Čiže za tri dni príde. S priateľom sme sa milovali aj pred plodnými dňami aj počas plodných. Cyklus mám pravidelný 28 dňový. Pred tromi dňami som si robila test, nevyšiel. Teraz vyšiel nejako čudne. Krčok maternice je tak nejak v strede. Pobolievajú ma prsia ako pred menštruáciou, ale nenalievajú sa. Počas ovulácie po pohlavnom styku zo mňa šlo trochu krvi na druhý deň. Taká ružovkastá. Od vtedy ma pobolievalo v podbrušku. Myslela som, že som prechladla. Taktiež ma pobolievajú kríže, ale tiež som myslela, že je to prechladenie a problém s platničkou. Nemám však žiadne chute, ani mi nie je zle. Čo sa týka krčka, neviem nájsť na nete žiadne relevantné informácie pre laika, aby som to vedela porovnať. Viem že počas ovulácie bol hrozne vysoko. Bol taký malý. Teraz je tak v strede. Je akoby trošku priotvorený, ale to môže byť tým, že som v minulosti rodila.
Nemáte niektorá podobné skúsenosti?
Nie som netrpezlivá, ale venujem náročným športom. Preto by som chcela informácie skôr, aby som vedela, či sa im ďalej venovať, alebo ich obmedziť.
Ďakujem.
@mimi2002 to je nic... Rozpity test. Urob si novy.😉
@mimi2002 Ahoj, neplatný výsledok, nakoľko je rozpitý. Skús nový test zajtra 🙂
Takže test nepodarok 😀. Dík. 🙂
A dievčatá, kde má byť vlastne ten krčok? Lebo síce som napísala, že sa mi zdá, že je v strede, ale je dosť vysoko. Občas mám problém ho nahmatať.
@mimi2002 co sa tyka krcka neviem ja moja, googli😉☺️ale tusim vysoko a tvrdy? 🤔
pockaj najskor ci ti pride ms a potom rob test...takto sa zbytocne stresujes a nahanas duchov...
drzim palce... a krcok by mal byt vysoko a tvrdy... makky a nizko je pred porodom 🙂
@srnka19 ze si tehotna ale to asi sama vidis 👌
@srnka19 je to tam, gratulujem!!!!
@hennyinnsbruck @kukulienka83 ten test je nejaký slabý, na to že už deň mešká, nie? :(
@srnka19 nie preco... Ale ked urobis pozajtra a bude silnejsi je to na dobrej ceste😉

Foto testu by sa zislo...
Ale najjednoduchsie je urobit si novy test.