icon

Tehotenský test deň pred menštruáciou

sonyyka
6. júl 2018

Zeny 😊 Zajtra by mi mala prist menstruacia. No uz rano si urobim tehotensky test. Tiez sa niektora v blizkej dobe chystate? Drzte palce ❤

Strana
z2
kristind
13. júl 2018

@dudlik123 ďakujem, no ani srnky netušia kedy a či vôbec preto by ma to zaujímalo, čo najskôr. Keby spravím cca prepočty, tak možno dva týždne dozadu

dudlik123
13. júl 2018

Tak skús 10kový kľudne hociaký 🙂
@kristind

kristind
13. júl 2018

@dudlik123 skúšala som v utorok poobede a negat. Viem, ze treba ráno a hcg každý druhý deň stúpa. Aj to, že treba testovať až keď mešká. Ale ak by, tak to nebolo v pláne a chcela by som vedieť najlepšie hneď, čo ma čaká. Raz darmo trpezlivosť je cnosť 😑

kristind
13. júl 2018

@dudlik123 skúšala som v utorok poobede a negat. Viem, ze treba ráno a hcg každý druhý deň stúpa. Aj to, že treba testovať až keď mešká. Ale ak by, tak to nebolo v pláne a chcela by som vedieť najlepšie hneď, čo ma čaká. Raz darmo trpezlivosť je cnosť 😑

dudlik123
13. júl 2018

@kristind no čo ti poviem poznám to, asi neostáva nič iné len počkať 🙂

jamajkavladkova
18. máj 2020

@hennyinnsbruck fajne som sa nasmiala ako hlúpo napísala že tajomné a.ako to funguje asi chodila do osobitnej školy hahahahhaha ale neva dva krát mala sex a us ju tam dačo kope hahaha tak asi si tam zabudla robertka hahahahhaha

Strana
z2