Tehotenský test - menzes mi mešká 4 dni
Ta jedna kontrolna ciarka tam je vzdy, pokial je test spravny. Na to, aby bol test pozitivny, tam musi byt aj druha ciarka. Mas to napisane aj v navode na pouzitie, ktory balia k testom..🙈
@zenulkaaa ja viem ale pred dvoma dnami ta jedna bola uplne slaba
@slobodna1989 to je uplne jedno ci bola slaba, alebo silna, mozno si mala test menej ocikany, teraz sa Ti mohol viac premocit. Jedna ciarka je proste negativny test.
@zenulkaaa viem!!!
Nerozmnozuj sa keď si ako tatár a nestačí ti povedať raz, že pri pozitivite tam čiarky musia byť 2!!! Ako čítaš návody? Slušne ti to niekto zopakuje lebo sa tváriš, že nechápeš a si ešte drzá.
@chvostik1 nekomentuj a necitaj!!!!!
A s čím chceš teda poradiť? Test je jednoznačne negatívny
@slobodna1989 radím ti prečítať celý návod tt testu lebo tam to je pekne vysvetlené ako funguje tt test
@slobodna1989 aky je v tom podla vas rozdiel,ked je jedna ciarka slaba a druha silna,ked viete,ze vysledok je negativny a mali ste potrebu ten test odfotit a pridat ho sem?asi mi unika pointa a rada by som to pochopila
Nehnevaj sa ale keď ti baby právom povedia, že je proste negatívny, tak chytáš nervy a nevieš sa s tým vysporiadať? Pýtala si sa na názor, napísali ti názor.
Chápem, že to bábo veľmi chceš, ale nepýtaj sa toto na fóre keď akceptuješ len odpoveď "áno, si tehotná"-hoci nie si ...

Jedna ciarka slaba ci silna, test je negativny. Museli by sme sa bavit o druhej ciarke, aby bol pozitivny.