icon

Tehotenský test Pepino z Tesca. Máte skúsenosti?

lia23
19. okt 2009

Ahojte babuulky...ja by som vas chcela poprosti ze ci mate niektora skusenosti s tymto testom...PEPINO...kupila som ho v Tescu..No neivem co si mam o tom ymsliet...mate s nim neiktora skusenosti????

vikinka226
30. jún 2014

mňa pepino tehotenský test oklamal:( zbytočné falošné nádeje...Radšej zainvestujem do kvalitného teh.testu.

1234lubka
18. júl 2014

@t1nulka ahoj ako mas nepravudelnu? Si si nejako sledovala ovu? ...ja dnes uz 41dc...strasne tocakanie ☹ ...robila som test v utorok aj dnes po troch dnoch ale jeto stalerovnake...nejaka ciarka sa tam miha ale len pod urcitim uhlom...dnesnytest bol rovnaky...tak isto to bolovidno....musim sa na to vys*at...uz mato nebavi

katka_222
14. okt 2014

ahojte baby ja som sa testovala aj vcera aj dnes pepinom a vysla mi tam slaba ciarka ale vidno ju bez nejakeho vacsieho natacaania... ale je uplne rovnaka ako vcera a predvcerom ... uz v minulosti sa mi stalo ze mi vysiel duch na pepino teste a nebola som tehu ale tato sa mi zda vyditelnejsia ako minule ... cize uvidim co z toho bude :D

misaelka
14. okt 2014

mne akurat pekne zaduchoval a nic 😠 robila som si zbytocne nadeje kupujem uz len digital prip. mamatest

pipinka4
14. okt 2014

Mne pepino krasne ukazal ze som tehu a ziadnych duchov mozno preto ze som to tam nehladala pod mikroskopom a ppd uhlami a co ja vjem co.a to som ich minula desiatky.a len tak mimochodom na kazdom teste sa po najakom case moze objavit druha ciarka je to tam aj napisane.

katka_222
14. okt 2014

pridavam fotografiu ten spodny test je dnesny :D co si myslite?? a ten nad nim je vcerajsi mne sa zda ze je tmavsia a v skutocnosti ju vidno uplne bezproblemov

katka_222
14. okt 2014

toto je ta ista fotka ale nepriblizena zda sa mi ze to lepsie vidno :P

martinella1
14. okt 2014

Mne vzdy ukazal presne,ak si tehu a netestujes prilis skoro, tak ti test ukaze ciarky,akykolvek. Zbytocne vyhadzovat euricka .....mne drahsi raz ukazal pozit. a nic z toho nebolo, naopak tie lacnejsie nikdy nesklamali.....a vidim tam pekne ciarky 🙂

lucinka1104
14. okt 2014

@katka_222 presne také som mala aj ja ako ty

katka_222
14. okt 2014

@martinella1 v skutocnosti je ich o cosi lepsie vidiet

katka_222
14. okt 2014

@lucinka1104 a bola si tehu??

martinella1
14. okt 2014

@katka_222 mne bolo este menej vidiet a silnela 🙂

katka_222
14. okt 2014

@martinella1 aj mne silnie a je to viditelne ... dufam ze bude silniet a bude to tehu 😀 😀 😀 aj ked babo sme neplanovali ale priatel by sa strasne potesil a ja tiez .... a este jednu vec som nespomenula ja beriem antikoncepciu ale stalo sa mi ze som jednu zabudla takze .... 😀 😀 😀

martinella1
14. okt 2014

Kamaratka brali antikoncepciu a normalne mala menzes, az bum,jedneho dnas nedosiel, sla k doktorovi a on nechapal, bola uz v 17 tt....potom jej robili rozne vysetrenia,ci lieky nejako neposkodili babo,kedze ich stale brala....aj ju nastrasili hrozivymi diagnozami....no ma krasneho zdraveho synceka

katka_222
14. okt 2014

@martinella1 no uvidime zajtra si spravim dalsi test ... snad hudu dve ciarky .... 😀 😀

jajaaaaa
14. okt 2014

@katka_222 ja si myslim ze si, mam podobny test uz druhy den, a viem ze je to realne vidno viac. ak je ciarka ruzova a nie seda, nie je o com 🙂

katka_222
14. okt 2014

@jajaaaaa ano ciarka je jasne ruzova aj ked nie taka silna ako ta druha ale je uplne ruzova ... dnes som si kupila tri testy aby som si bola ista a kazdy inej znacky zajtra vyskusam a dam vediet

katka_222
15. okt 2014

takze dnes som si urobila tri testy pepino, dr. max a women secret a len pepino mi vyslo pozitivne ostatne dva negativne 😕 😕 😨 😨

stellasss
15. okt 2014

Pepino si uz viac nekupim ukazuje duchov a sali mozgy :O

katka_222
15. okt 2014

@stellasss ano tiez som nato prisla len teraz mi neukazuje duchov ale skor ciarku lebo je to jasna ciarka .... takze pepino tiez uz nekupim

jajaaaaa
15. okt 2014

@katka_222 nevesaj hlavu, ja mam pepino pozitivny tri dni, a na inych som vcera nemala nic, tiez som si to chcela potvrdit 🙂 a dnes uz na troch znackach dve ciarky, daj tomu cas, drzim palce 🙂))

katka_222
15. okt 2014

@jajaaaaa lenze ja ak by som bola tehotna tak minimalne uz v5-6 tyzdni pretoze mi uz meska dva tyzdne

lucinka1104
15. okt 2014

@katka_222 a vieš určite že si nemohla mať posunutú ovu ? lebo mne to teraz proste tiež tak vychádza že bola až na 28 DC ja sa riadim len bolestami nedošla mrcha ale ešťe len vtedy bola ovu ((( a pritom normálne som mavala na 18 max 20 den

katka_222
15. okt 2014

@lucinka1104 vies v poslednej dobe mam dost rozhadzany cyklus takze je mozne ze bola aj posunuta lenze druha vec je taka ze s partnerom sme boli spolu naposledy 25.9 potom odisiel na mesiacc prec

lucinka1104
15. okt 2014

@katka_222 hm asi len skočiť na krv

katka_222
15. okt 2014

@lucinka1104 rozhodla som sa ze pockam do najblizsej menstruacie ktora by mala prist za cca 2 tyzdne a este skusim aspon jeden test a uvidim

katka_222
24. okt 2014

@lucinka1104 ahoj nakoniec to nieje tehotenstvo ale mam 3.5 cm cystu

peyla
28. okt 2014

@katka_222 och :( tak takyto zvrat by som necakala :(

katka_222
28. okt 2014

@peyla ani ja ☹ ☹ musim pockat mesiac kym dostanem menstruaciu lebo som nemala tri mesiace a ze ta cysta moze byt tym sposobena a ze potom mozno zmyzne tak uvidime ... snad ano 😀

peyla
28. okt 2014

@katka_222..netusila som ze cysta moze sposobit vyssiu hodnotu tehot.hormonu...normalne som zaskocena..cize zena by si mala urobit viacero roznych testov? Samozrejme predtym ako pojde ku gynekologicke na prvotne vysetrenie