Tehotenský test pozitívny aj pri menštruácii
Ahojte.
Včera mi prišla menštruácia 26dc( mávam 28 cykly)
Od žalúdka mi býva veľmi nevoľno posledné dni, nemám chuť jesť.
dnes som si urobila testy a vyšli mi takto. Ak napriek tomu že mám menštruáciu a normálne silnú všetko
Čo si mám o Tom myslieť poraďte mi prosím.
Čiarky sa objavili hneď aj keď slabé.
Tehotná byť neplánujem

nie si tehotna
Ja tam teda žiadnu druhú čiarku nevidím. A pokiaľ ti prišla tak neviem načo sa stresovať.
Mamatesty duchujú a na nevoľnosti a nejaké symptómy takéto, ktoré sú vplyvom vysokého hcg už, je príliš skoro
Ale ved máš negatívne testy plus menštruáciu, tak kde je problém?
@marhulka13 neviem to zachytiť dobre foťákom.
No má živo tá druhá čiarka hneď sa zobrazila.
Jeden test je mamatest a druhý slunicko.
Chcem si byť ista že tehotná niesom, a tie nevoľnosti mi nedali a viem že ženy môžu byť tehotné aj napriek menštruácii.
Ja, toto naozaj nechápem. Autorka, máš menštruáciu, test je negatívny, nie nie si tehotná. Nikto tu zrejme druhú čiarku nevidí.
Nevoľnosti tak skoro mať nemôžeš, to by si už musela byť aspoň v 6tt, kedy je hcg už dostatočne vysoké
To co je toto ty vole vidno ze kramujes 🙋
vyzera to na biochemicke
ano tehotna mozes byt aj pri menstruacii... sprav si digi test, ten nezvykne klamat, pripadne po skonceni chod k lekarovi na krv, ak si si nie ista... najma ak teda babatko neplanujes...
@krasneleto áno mamka tak bola tehotná a menštruácou mala asi 4 mesiace, a tiež jej bolo nevoľno hneď v čase menštruácie.
na to aby sa na zaklade vysledku testu dalo predpokladat, ze ide o tehu, musi byt silnejsi, testy casto duchuju.
Tieto testy majú veľa farbiva, preto je to takéto. Ale keď máš nevoľnosti, to už by si mala kolajnice
To čo ženy pokladajú za meštruáciu v tehotenstve,tak to nieje skutočná meštruáciu ani nemôže byť. Je to krvacanie spôsobené uhniezdovaním a potom keď sa zvyšuje sliznica niekedy sa prekrvý a spustí sa krvavý výtok. Urcite nie silná menštruácia akú máš ty. A testy sú negatívne. Čiže niesi tehotná
No neviem, mne mamatest nikdy nic neukazal ked som nebola tehotna. Takze skor to je asi biochemicke
Pre pokoj v duši si sprav test po ms. 😌

ja tam nevidim nic, aj ked sa snazim. No moze ist o biochemicke tehotenstvo, ale len test duchuje