icon

Tehotenský test pozitívny aj pri menštruácii

9. apr 2025

Ahojte.
Včera mi prišla menštruácia 26dc( mávam 28 cykly)
Od žalúdka mi býva veľmi nevoľno posledné dni, nemám chuť jesť.
dnes som si urobila testy a vyšli mi takto. Ak napriek tomu že mám menštruáciu a normálne silnú všetko
Čo si mám o Tom myslieť poraďte mi prosím.
Čiarky sa objavili hneď aj keď slabé.
Tehotná byť neplánujem

Tehotenský test pozitívny aj pri menštruácii
magic08
9. apr 2025

ja tam nevidim nic, aj ked sa snazim. No moze ist o biochemicke tehotenstvo, ale len test duchuje

zobaka
9. apr 2025

nie si tehotna

autor
9. apr 2025
vernnik3
9. apr 2025

Ja tam teda žiadnu druhú čiarku nevidím. A pokiaľ ti prišla tak neviem načo sa stresovať.

majulka098
9. apr 2025

Mamatesty duchujú a na nevoľnosti a nejaké symptómy takéto, ktoré sú vplyvom vysokého hcg už, je príliš skoro

marhulka13
9. apr 2025

Ale ved máš negatívne testy plus menštruáciu, tak kde je problém?

autor
9. apr 2025

@marhulka13 neviem to zachytiť dobre foťákom.
No má živo tá druhá čiarka hneď sa zobrazila.
Jeden test je mamatest a druhý slunicko.
Chcem si byť ista že tehotná niesom, a tie nevoľnosti mi nedali a viem že ženy môžu byť tehotné aj napriek menštruácii.

anna777115
9. apr 2025

Ja, toto naozaj nechápem. Autorka, máš menštruáciu, test je negatívny, nie nie si tehotná. Nikto tu zrejme druhú čiarku nevidí.

majulka098
9. apr 2025

Nevoľnosti tak skoro mať nemôžeš, to by si už musela byť aspoň v 6tt, kedy je hcg už dostatočne vysoké

tibiokke
9. apr 2025

To co je toto ty vole vidno ze kramujes 🙋

magic08
9. apr 2025

vyzera to na biochemicke

krasneleto
9. apr 2025

ano tehotna mozes byt aj pri menstruacii... sprav si digi test, ten nezvykne klamat, pripadne po skonceni chod k lekarovi na krv, ak si si nie ista... najma ak teda babatko neplanujes...

autor
9. apr 2025

@krasneleto áno mamka tak bola tehotná a menštruácou mala asi 4 mesiace, a tiež jej bolo nevoľno hneď v čase menštruácie.

majamat
9. apr 2025

na to aby sa na zaklade vysledku testu dalo predpokladat, ze ide o tehu, musi byt silnejsi, testy casto duchuju.

marhulka13
9. apr 2025

Tieto testy majú veľa farbiva, preto je to takéto. Ale keď máš nevoľnosti, to už by si mala kolajnice

kessica87
9. apr 2025

To čo ženy pokladajú za meštruáciu v tehotenstve,tak to nieje skutočná meštruáciu ani nemôže byť. Je to krvacanie spôsobené uhniezdovaním a potom keď sa zvyšuje sliznica niekedy sa prekrvý a spustí sa krvavý výtok. Urcite nie silná menštruácia akú máš ty. A testy sú negatívne. Čiže niesi tehotná

terkaaa248
10. apr 2025

No neviem, mne mamatest nikdy nic neukazal ked som nebola tehotna. Takze skor to je asi biochemicke

lila1912
10. apr 2025

Pre pokoj v duši si sprav test po ms. 😌