Tehotenský test pozitívny. Čo znamená hodnota 2000?
Ahojte robila som si testy4 a sú pozitivne a doktor mi zobrali krv 2000čo to znamená
Trošku sa obávam, že toto bude vychovávať dieťa 🥹
Znamena to ze bud si sem prisla len aby sme sa pobavili ( akoze vtipne) alebo si naozaj na vychovu dietata hlupa, nevyzreta
@len_nig v ich komunite sa deti nevychovavaju... narodia sa, beru sa na ne davky a bud sa doziju dospelosti, alebo maju smolu...
Tieto odpovede sú jej nanič, nikto jej tu z Vás nevysvetlil, čo znamená to 2000.
Hodnota znamená HCG a Ty ju máš 2000, aby sa to mohlo považovať že žena je tehotná, musí byť aspoň 150 ( teda tak som ja musela mať, keď som išla cez IVF) a taktiež každá žena má túto hodnotu inakšiu 🙂
@hildarafaelova1234 paneboze daj mi silu nech ju neponizim🙏😂
Dobry pokus o trolling. Kolko si za to dostala? Za mojich cias sme prezvanali nahodne cisla, teraz sa pisu pikoviny na kona.
Baby nesmejte sa , rozhovor u nás v práci.Dievcina IQ sumiacej trávy, nechápala že je tehotná, veď spolu nespaly, a čo ste teda .robili? No vieš no j..... sme ale v posteli sme nespali. Úspešne sa rozmnožujú už má tri deti .
@zana147 ďakujem babi má vôbec nepoznáte ale mala som tri potratov otehotnieť aspoň o jedno dieťa bolo bi to veľkí zazrak
Ty niesi slovenka ? Lebo pises priserne , neda sa to citat
@zana147 🤣🤣🤣
2000 je hodnota zistená z krvi, ktorá znamená počet dní do pôrodu, tvoj doktor je taký super, že ti nastavil odpočítavanie, aby si vedela koľko máš času na nákup vybavičky pre bábo 🥰
Pardon, no čo je veľa, to je veľa 🙄
Skúsim ti to tak jednoducho vysvetliť.Nemam náladu si z teba uťahovať,moje dieťa sa rozhodlo ze už vstáva, je mi do plaču od únavy.🤦Ked zena otehotnie,tak sa začne tvoriť v jej tele hormón, taký tehotenský.Vola sa to ze HCG hormon.A keďže ty máš uz 2000,tak si naozaj tehotná.Je to už také vysoké číslo,ze keby si si urobila doma tehotenský test, ktorý treba ocikat,tak by ti ukázal dve čiarky.Dve čiarky znamenajú tehotnost.Takze ti gratulujem.A veľmi odporúčam, začni študovať, zaujímať sa o všetko co sa tehotenstva týka,aj výchovy.Citaj si,lebo je to príšerné, pýtať sa také niečo.Si dospelá budúca matka,bud zodpovedná a študuj.
@mima172 top komentár 🤣🤣🤣🤣🤣👍
@vierkainka klobuk dole dievca. Moje dieta ked vstavalo o 4 rano asi 4m v kuse tak to tu boli ine komentare😂
@hildarafaelova1234 načo !? zakladáš duplicitné diskusie
@really8 ach ani mi nevrav 🤦🤦ja som uz zombie 🤣🤩🙈

Že si tehotná.