Tehotenský test pred menštruáciou. Aké sú vaše skúsenosti?
Deň pred očakávanou menštruáciou som mala pozitívny, a už som v 5. Mesiaci.
pri oboch tehotenstvách
@anonym_5f3296 a kedy ste si robili test ?? Koľko dni pred menštruáciou
Ja mam ešte týždeň do menštruácii rozmýšľam ze si spraviť test aj keď si myslím ze to ešte neukáže správne
Ja som si tiež robila cca týždeň pred MS. 5dní pred MS som už mala kolajnice. Držím palce
Ja som si tiež robila cca týždeň pred MS. 5dní pred MS som už mala kolajnice. Držím palce
@anonym_043550 no dúfam ze sa podarí 💗 pred pol rokom som o dieťatko v 4 mesiaci prišla mam kus aj obavy 🫣 ale treba myslieť pozitívne.
@anonym_043550 no dúfam ze sa podarí 💗 pred pol rokom som o dieťatko v 4 mesiaci prišla mam kus aj obavy 🫣 ale treba myslieť pozitívne.
@siska1230 ja som prišla v roku 2024 o dvojičky v 9tt a minulý rok tiež v 16tt. Aktuálne som v 35tt. Všetko v poriadku 🍀 naozaj treba myslieť pozitívne. 😉
To mi je ľúto viem co si cítila ale úprimne keby som mala prísť ďalší x o dieťa asi by som to už nezvládla snažím sa myslieť pozitívne ale obavy sú tam stále
Tak som si spravila test co myslite ??
@siska1230 to je intime test? Je to nádejne 😊 🍀intime testy nezvykli duchovat 😊
To mi je ľúto viem co si cítila ale úprimne keby som mala prísť ďalší x o dieťa asi by som to už nezvládla snažím sa myslieť pozitívne ale obavy sú tam stále
@siska1230 jasné tie obavy sú stále. Ale uvidíš, všetko bude v poriadku 🍀😊
@siska1230 mne vyšiel pozitívny na 10DPO momentálne som 27tt 🙂 držím palce ❤️
Takže sa mam tešiť do predu alebo si nemám robiť nádeje
@siska1230 skúste si spraviť každý druhý deň test.
4 dni pred ms som mala taku slabubku ciarku ako ty...kazde dva dni by mala silniet

pri oboch tehotenstvách