icon

Tehotenský test Predictor

lucinka1104
12. nov 2012

Ahojte snažilky a šťastné maminky aké mate skusenosti s týmto testom ? Ja som si ho robila 3 krát a 3 krát mi vyšiel pozitívny ide ale o to, že včera som skušala test DR max vyšiel negatívny a aj dnes pepino z tesca tak som poobede od rana som ale nebola na wc urobila zase Predictor a pozitívny tak ako to s tým testom je aj vám robil falošné //?

sjuuzka
•
12. nov 2012

@lucinka1104 zalezi na tom,ktory DC si,ci ti meska menstruacia atd.Ale ja osobne s tymto testom nemam ziadne skusenosti.

lucinka1104
autor
•
12. nov 2012

@sjuuzka práve ja som mrchu mala ale len 2 dni....no je mi strašne zle už 10 dní....

sjuuzka
•
12. nov 2012

@lucinka1104 no o tom sa tu tiez dost popisalo,mozes byt tehotna aj tak.test si si robila rano?

zuzi0911
•
12. nov 2012

@sjuuzka ahoj tak s tymto nemam skusenosti.ale zas nemoze nejaky test vychadzat stale pozitivne. jeden to pochopim ale viac?no a ja stale cakam na ms a uvidim co topovie. id vtedy som sa radsej netestovala. 🙂

ockayova
•
12. nov 2012

ten pepino z tesca je super, myslím že podľa môjho najlepší. má najcitlivejšie to hcg, alebo neviem ako sa to volá. Ja som bola v 5tt a ešte mi žiAden neukázal že som tehotná a tento už áno a to isté aj pred 3 rokmi

lucinka1104
autor
•
12. nov 2012

@ockayova Však práve nechápem ak by som bola prečo mi pepino nevyšiel ale tieto 3 ano ja mam skusenosti s duchmi falošními veeeeeeeeeeľa ale toto su normálne sice slabé čiarky ale ružové....nechápem a DR ma objednal až o mesiac

lucinka1104
autor
•
12. nov 2012

a je to kazetový test do prudu moču.....

ockayova
•
12. nov 2012

@lucinka1104 no pri prvom pred 3 rokmi som si tiež robila test a tá druhá čiarka bola ledva viditeľná, asi som ju tam fakt len ja videla a ostatný si mohli oči vyočiť a nič a tak som šla k dr. a potvrdil super správičku, takže by v tom musel byť čert aby ti 3 testy ukázali zle. Ked aj pôjdeš k dr. príliš skoro, ako ja teraz napríklad, aj keby ešte na sono nieje nič vidieť, potvrdí ti, či si, alebo nie, to oni už vedia. 😉

lucinka1104
autor
•
12. nov 2012

@ockayova Dakujem ja viem, že vedia len minulý mesiac som tam bola, že som asi tehu tak som nechcela trapošiť kým si nebudem istá

vikinka226
•
30. jún 2014

podľa mna nekvalitné sú predictori...teda aspoň mne ten test klamal a to isté aj pepíno... ☹ zbytočné nádeje...

lubka1983
•
30. jún 2014

ja som si robila predictor 24dc v noci a vysla mi slaba ale viditelna ciarka.....a potom aj na ostatnych bola uz viditelna...