Tehotenský test, vidíte druhú čiarku?
Dievčatá, vidíte tam druhu čiarku ci sa mi to iba zdá. Testované na 5 deň meskajuceho menzesu

@exotka444 ak ma zena ovulku v strede cyklu ako ma byt 13-15 den cyklu,moze mat uz 10 dni po ovulacii ciarku,co je 4 dni pred menstruaciou.Ja som mala ciarku dokonca 5 dni pres MS.Ty mas ovulku evidentne posunutu,lebo ak mas 28 dnovy cyklus mala si strasne slabucku ciarku az 5 dni po menzese.to uz ma vacsina zien druhu ciarlu rovnako silnu ako kontrolnu.
@12didi12 originál foto bude lepšia
@daniela2227
@macko1007 ťažko to ide vyfotit
@12didi12 ja tam nevidím nič 😞😞
@12didi12 skúsila som to upraviť.. snáď aj niečo vidím.. len...fakt neviem no 😕
@daniela2227 ja ani po úprave nevidím :( koľko dni ti mešká?
@daniela2227 to nevadí v poriadku keď uschol je to lepšie vidieť ale aj to len minimum fakt ja si s toho nič nerobím.. Ja len keby naaahodou niekto niečo videl 😊 skúsim ešte zajtra a keď to nebude jasnejšie vidieť tak pôjdem k Dr na vyvolávacku alebo co 😊
@12didi12 skús ešte počkať.. hádam vykukne viac 😊
@daniela2227 no uvidím teda a ďakujem ti za podporu 😊😊
@barboraskalova2 je tam aj druhá ciarka 🙂 gratulujem o pár dní si sprav opäť a už bude silnejšia
@barboraskalova2 gratulujem 🙂
@barboraskalova2 gratulujem je to taaaam 👌🏻
@cirilka kamaratka mala pozitivny test ducha a aj doktor jej povedal ze je tehotna ked jej zobral krv
Lenze potom jej bral druhy krat a uz hcg klesalo cize potratila ..
aj toto ked nesilnie ale slabne alebo tam uz nic neni moze byt to iste 😞
Baby po akom case si robyte testy? A ktory ukaze skôr tak 2 týždne?
Dievčatá dnes idem ku gynekologické. Mala by som byť 5 tt+3. Myslíte že by už mohla vedieť ci mam dieťa v maternici a nemám mimomaternicove tehu? Momentálne to je taky môj najväčší stres aby bolo tam kde ma byt 🙂

@macko1007 ja som testovala prvý krát až keď mi 5 dní meškalo pred MS mi to príde skoro 🙂