Tehotenský test, vidíte druhú čiarku?
Dievčatá, vidíte tam druhu čiarku ci sa mi to iba zdá. Testované na 5 deň meskajuceho menzesu

@macko1007 ahoj tak tak 4 tyzd uz je vidiet? Ja mam ist stvrtok na krv a utrazvuk povedal ze by to malo vidiet. V krvy som mala hcg zvisene nad normu ze to bude tehu tak uvidime
@kvetinka0099 ahoj no ja som bola uz da sa pivedat v 5..takze neviem ci vo 4uz bude ..ved uvidis 🙂
@macko1007 tak ze dnes som si znova robila test, vysiel pozitivny, len som dobre ochorela😢nevladzem sa tesit🤣
Dobrý deň chcem sa spýtať či môžem byť tehotná keď som mala 2dni doruzova výtok ďalšie 2dni som slabo krvácala a pobolieva ma podbrusko?ďakujem za odpovede
@cirilka oki cize cca 22 by si mala dostat dalsiu periodu. Pockaj si naozaj aspon do 20 a sprav si test z ranneho mocu 🙂 uplne cisto teorrticky tk vyzera tak, ze by to mohlo byt uhniezdovanir ak ste trafili ovulaciu presne 🙂 hlavne ranny moc. Kup si tak 3 testy rovnake a testuj 3 dni za sebou z ranneho
Určite pozitívny ja som mala slabu s a dnes mam 2 mesačnú princeznu❤️
@kvetinka0099
Ďakujem dúfam že aj ja sa budem tešiť s radostnej správy.
Žienky, ahojte, mám už dve detičky 7r a 19m., aktuálne sa chránim danou (vnutromaternicove teliesko) keďže nemôžem žiadnu hormonálnu antikoncepciu. Danu som mala už medzi detičkami avšak som sa "cítila ináč", sadlo mi to lepšie. (druhé babo plánované, Dana išla von) teraz mam od začiatku roka danu , avšak od začiatku sa mi niečo nezdá, neviem ci nie zle zavedená 🤷♂️ no k veci.. Poslednú menštruáciu som mala strašne slabú (vždy mávam strašne silnú, bolestivu) nechutilo mi ani jest, vysoký cukor 8,schudla som 4 kg... Môže byť menštruácia slabá aj koli vyššie spomínaným zdravotným okolnostiam?... Preistotu som si dnes robila test, nie ráno, ale podvečer (pol hodinu pred testom som cikala, o pol hodinu zas 😃a odvtedy mi stále vŕta v hlave ten test.. Bábätko aktuálne nechceme, avšak na potrat by som samozrejme nešla a nechala si babo...
@kvetinka0099 ahoj, len som zvedavá, že mne dnes takto presne vyšiel test, že ci sa nakoniec u teba tehotenstvo potvrdilo?

@exotka444 ja som bola vcera u dr..bola som 4tt+6dni a uz bolo vidiet a mimomaternicove chvalabohu vylucila🍀🍀🍀