icon

Tehotenstvo a menštruácia

ninusku37
21. máj 2025

Dobrý deň je tu niektorá z báb ktorá bola tehotná a mala menzes?A skončilo to dobré alebo i napriek tomu to nevyšlo

colsami
21. máj 2025

Ano su aj zeny ktore ms mali v tehotenstve a ano skoncilo to aj dobre.

kratucka
21. máj 2025

Moja sesternica mala cele prve tri mesiace menzes. Rodila sice predcasne, ale vsetko dobre dopadlo 🙂

ninusku37
autor
21. máj 2025
@kratucka

Moja sesternica mala cele prve tri mesiace menzes. Rodila sice predcasne, ale vsetko dobre dopadlo 🙂

@kratucka Ďakujem no ja mám zistené tehotenstvo z krvi dnes idem na kontrolu doktorovi a som zvedavá čo povie už druhý deň mám menštruáciu i keď meskala 2dni

zrncita
21. máj 2025

kamaratka mala normalne menzes a potom zistila, ze je v siestom tyzdni 😅 cize nerealne to nie je.

svetlonos
21. máj 2025

@ninusku37
sesternica 6 mesiacov a kamoskyna sesternica v 8 mesiaci. Deti zdrave 🙂

hopatko
21. máj 2025

Som zivy priklad, mala som normalne menstruaciu na termin, az ked som extremne unavena chora soplava s ATB sedela u kamosky farmaceutky v lekarni, nech mi nieco da lebo nevladzem zit, tak pozrela na mna (ona bola prave v tretom mesiaci) a poslala ma domov len s tehu testom, kolajnice jak svet. To som uz bola zevraj cca v 7. tyzdni. Cele tehotenstvo mi len hadali termin porodu, kedze doteraz nikto nevie kedy som vlastne otehotnela 🤦
Avsak v tvojom pripade nikto netusi co tvoje krvacanie znamena, drzim palce.

anjelicek26
21. máj 2025

Tak vacsinou ked prijde napriek pozitivnemu testu menstruacia, tak sa jedna o skory potrat. Zazraky ale su, ako vidis tuto baby vyssie... ale su to velke vynimky.

titla
21. máj 2025

Mam kamosku co obe tehotenstva krvacala v case MS cely prvy trimester. Nejedna sa o normalnu menstruaciu, je to raritne ale mozne. Ale krvacanie na zaciatku tehotenstva vacsinou nevesti nic dobre.

ninusku37
autor
21. máj 2025
@anjelicek26

Tak vacsinou ked prijde napriek pozitivnemu testu menstruacia, tak sa jedna o skory potrat. Zazraky ale su, ako vidis tuto baby vyssie... ale su to velke vynimky.

@anjelicek26 minulý rok som tak potratila 5tt.a teraz čakám čakárni čo sa udeje

krasneleto
21. máj 2025

@ninusku37 ahoj, ano kamoska do 16 tt mala normalne pseudocyklus... dcera ma dnes 15

lenuss1992
21. máj 2025
@ninusku37

@anjelicek26 minulý rok som tak potratila 5tt.a teraz čakám čakárni čo sa udeje

@ninusku37 ako si dopadla

ninusku37
autor
21. máj 2025
@lenuss1992

@ninusku37 ako si dopadla

@lenuss1992 dnešná kontrola dopadla tak že lieky na udržanie a utorok na kontrolu s tým že mám začínajúcu tehotnost