Tehotenstvo a menštruácia
Dobrý deň je tu niektorá z báb ktorá bola tehotná a mala menzes?A skončilo to dobré alebo i napriek tomu to nevyšlo
Moja sesternica mala cele prve tri mesiace menzes. Rodila sice predcasne, ale vsetko dobre dopadlo 🙂
kamaratka mala normalne menzes a potom zistila, ze je v siestom tyzdni 😅 cize nerealne to nie je.
Som zivy priklad, mala som normalne menstruaciu na termin, az ked som extremne unavena chora soplava s ATB sedela u kamosky farmaceutky v lekarni, nech mi nieco da lebo nevladzem zit, tak pozrela na mna (ona bola prave v tretom mesiaci) a poslala ma domov len s tehu testom, kolajnice jak svet. To som uz bola zevraj cca v 7. tyzdni. Cele tehotenstvo mi len hadali termin porodu, kedze doteraz nikto nevie kedy som vlastne otehotnela 🤦
Avsak v tvojom pripade nikto netusi co tvoje krvacanie znamena, drzim palce.
Tak vacsinou ked prijde napriek pozitivnemu testu menstruacia, tak sa jedna o skory potrat. Zazraky ale su, ako vidis tuto baby vyssie... ale su to velke vynimky.
Mam kamosku co obe tehotenstva krvacala v case MS cely prvy trimester. Nejedna sa o normalnu menstruaciu, je to raritne ale mozne. Ale krvacanie na zaciatku tehotenstva vacsinou nevesti nic dobre.
Tak vacsinou ked prijde napriek pozitivnemu testu menstruacia, tak sa jedna o skory potrat. Zazraky ale su, ako vidis tuto baby vyssie... ale su to velke vynimky.
@anjelicek26 minulý rok som tak potratila 5tt.a teraz čakám čakárni čo sa udeje
@ninusku37 ahoj, ano kamoska do 16 tt mala normalne pseudocyklus... dcera ma dnes 15
@anjelicek26 minulý rok som tak potratila 5tt.a teraz čakám čakárni čo sa udeje
@ninusku37 ako si dopadla
@ninusku37 ako si dopadla
@lenuss1992 dnešná kontrola dopadla tak že lieky na udržanie a utorok na kontrolu s tým že mám začínajúcu tehotnost

Ano su aj zeny ktore ms mali v tehotenstve a ano skoncilo to aj dobre.