Tehotenstvo alebo prechladnutie?

romcik25
20. jún 2019

Ahoj, s priatelom sme spolu spali pred 3 týzdnami. Nespravil sa no, dnes je to 4ty deň čo mi mešká menštruácia. Neviem čím to môže byť keďže je možné že som aj prechladla lebo sme sedavali vonku a často som mávala polovične tričko môže to byť tým že som prechladla ? Už 3 dni nemám ani výtok presne ako to mávam pred menštruáciou a často mám pocit že som dostala ale vždy keď idem na WC tak nič.. poradte mi prosím vás☺

lucka12399
20. jún 2019

@romcik25 jedine co ti mozme poradit je urobit si test ..

alexandra2468
20. jún 2019

Samozrejme, ze mozes byt tehotna a nemusis.
Ked ti meska menzes, nechapem preco si nespravis test.

beky1813
20. jún 2019

A co tak test? To ta nenapadlo?

alexandra2468
20. jún 2019

@beky1813 mozno sa dopocula o tvojich vesteckych schopnostiach :D

beky1813
20. jún 2019

@alexandra2468 😃😃😃👏👏👏👏👍

daniell_ka
20. jún 2019

Neviem čo vždy stresujete keď sa chlap ani nespravil a 4 dni neznamenajú ešte nič.Ja som vždy mala 28 dňový cyklus a vekom bol už aj 26 dňový aj 30. Najlepšie si je urobiť test.Či ženy na koňovy majú veštecké guľe? Ako fakt.. vždy keď čítam takéto diskusie tak sa to pýtajú moje rovesníčky niečo po 20tke... sa nečudujem, že mladé ženy berú za hlúpe keď niektoré nemajú základy biològie.Nič v zlom 😂 ale netreba sexovať keď neviete čo jak funguje.

maminuska
20. jún 2019

@daniell_ka no u mňa 4 dni znamenalo vždy tehotenstvo a to 5 krát.. Neviem ako u teba vekom , ale ja mám zachvíľu 45 a 28 +- 1 ,dňový cyklus od 11 rokov.
Chcem tým povedať že každá sme iná .

daniell_ka
20. jún 2019

@maminuska Áno to je jasná vec 🙂 plne súhlasím.Ale rozumná žena sa neopýta najprv na internete.Urobí si najprv test.Aspoň ja to tak robím keď sa mi niečo nezdá.Mám 22 a na príznaky ani na nič sa spoliehať nemôžem.Stalo sa mi, že mi meškali dosť dlho.Potom dokonca chodili skôr.Raz boleli potom nie... teraz napr som mala strašné bolesti ako naposledy v 19stich.Proste test alebo odber krvy to potvrdia alebo vyvrátia.Diskusia jej len povie to čo už dávno vie... buď/alebo.Niekto otehotnie z kvapky niekto ani na plno.Chcem tým povedať, že dievčatá by mohli začať používať rozum a ísť si kúpiť test a nie sa každý mesiac pomaly pýtajú to isté.

maminuska
20. jún 2019

@daniell_ka tak v tomto s tebou súhlasím

romcik25
autor
20. jún 2019

@maminuska ved preto len som stale v praci a nemam teraz ani test kedy spravit a pritom sa už cítim tak ako keď mám dostať ..a myslim si že to bude aj počasím lebo vzdy keď prechadza leto na zimu alebo opacne tak sa len informujem či to môze byť aj tymito vecami ...@daniell_ka ďakujem aj za vašu reakciu je to pekne od vás ☺ len aby som doplnila info základy biologie som mala ☺ nič v zlom len aby ste si nemysleli že som jedno s tých 15 ročných ☺

maminuska
20. jún 2019

@romcik25 môžeš by tehotná a nemusíš. Ja mám 6 tehotenstiev za sebou, 5 úspešne donosených detí . A boli medzi nimi aj tehotenstvá , kde príznaky sa podobali už už prichádzajúcej menštruácii . Urob si zajtra ráno test a uvidíš.

daniell_ka
20. jún 2019

@romcik25 Aj počasím to môže byť 🙂 mne meškali keď som odišla na 3 mesiace do inej krajiny kde bola iná klíma.Potom to môže byť psychikou.Môže to byť čokoľvek.Ale test si určite spravte ak budú naďalej meškať.Lebo možné je čokoľvek.

romcik25
autor
20. jún 2019

@daniell_ka ďakujem veľmi pekne za radu ☺ aj Vám a aj @maminuska pretože už som si raz tymto prešla že začala zima a vtedy sme s priatelom tiež vedeli že sa nespravil a meškala mi týždeň len teraz som trošku zneistela aj keď neviem prečo ďakujem Vám veľmi pekne za normálnu radu ☺

romcik25
autor
21. jún 2019

Takže očividne som vcera zbytočne stresovala a bolo to len prechladnutím alebo počasím keďže dneska som menštruaciu dostala 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre