icon

Tehotenstvo bez pohlavného styku

8. jún 2022

Ahojte.
Len tak sa zamýšľam.je možné tehotenstvo bez pohlavného styku?kamarátka mi tvrdila, že ona tak otehotnela.nemali pohlavný styk, len partner do nej vnikol prstami a otehotnela.dokonca mi vravela, že ani sa neurobil, že zrejme to bola kvapka lásky.ja neviem a neverím jej.neviem či si zo mňa robila dobrý deň alebo o čo jej išlo.veď niektorí vravia, že z kvapky lásky sa nedá otehotnieť.ak áno tak to skôr cez sex, ale nie tak prstami.mám z nej celkovo divný pocit.nepoznám ju dlho a asi ju ani lepšie spoznať nechcem.

Strana
z2
petamich
8. jún 2022

ano je mozne otehotniet bez pohlavneho styku - vola sa to inseminacia a robi to gynekolog alebo potom umele oplodnenie a robi sa to v centre asiatovanej reprodukcie 🤷‍♀️ aha a potom este krestania veria, ze sa to tiez raz stalo

smoulingirl
8. jún 2022

Pokiaľ sa spermie dostanú do pošvy, aj keď len na ruke, tak šanca otehotnieť je. Aj keď úplne minimálna, blížiaca sa nule.

@jaskolka nie, nemusia byť spermie streknuté pod určitým tlakom na krčok, a ani okamžite hneď na vzduchu nehynú

jaskolka
9. jún 2022

@smoulingirl na vzduch prežije pár minút, to je možno minúta, dve. A ano, potrebujú určitý "tlak" skutočne to nie je tak, že spermia vezme kompas a vyletí len tak sama,z ruky, alebo ako. Prečo by potom napríklad inseminacia sa robila? Veď by stačilo "len" dopraviť semeno trochu do Pošvy a spermie, bežte si kľudne ďalej...

Strana
z2