Tehotenstvo bez pohlavného styku
Ahojte.
Len tak sa zamýšľam.je možné tehotenstvo bez pohlavného styku?kamarátka mi tvrdila, že ona tak otehotnela.nemali pohlavný styk, len partner do nej vnikol prstami a otehotnela.dokonca mi vravela, že ani sa neurobil, že zrejme to bola kvapka lásky.ja neviem a neverím jej.neviem či si zo mňa robila dobrý deň alebo o čo jej išlo.veď niektorí vravia, že z kvapky lásky sa nedá otehotnieť.ak áno tak to skôr cez sex, ale nie tak prstami.mám z nej celkovo divný pocit.nepoznám ju dlho a asi ju ani lepšie spoznať nechcem.
Pokiaľ sa spermie dostanú do pošvy, aj keď len na ruke, tak šanca otehotnieť je. Aj keď úplne minimálna, blížiaca sa nule.
@jaskolka nie, nemusia byť spermie streknuté pod určitým tlakom na krčok, a ani okamžite hneď na vzduchu nehynú
@smoulingirl na vzduch prežije pár minút, to je možno minúta, dve. A ano, potrebujú určitý "tlak" skutočne to nie je tak, že spermia vezme kompas a vyletí len tak sama,z ruky, alebo ako. Prečo by potom napríklad inseminacia sa robila? Veď by stačilo "len" dopraviť semeno trochu do Pošvy a spermie, bežte si kľudne ďalej...

ano je mozne otehotniet bez pohlavneho styku - vola sa to inseminacia a robi to gynekolog alebo potom umele oplodnenie a robi sa to v centre asiatovanej reprodukcie 🤷♀️ aha a potom este krestania veria, ze sa to tiez raz stalo