icon

Tehotenstvo bez príznakov - skúsenosti

stimabalson
5. dec 2021

Ahojte baby, chcem sa opýtať ... menštruacia mi mešká 4 dní a vyšiel mi pozitívny tehotenský test... ale, všade čítam že by som mala pociťovať tehotenské nevoľnosti a únavu... ja to totiž nepociťujem... máte s tým skúsenosti? akurát ma jemne niekedy boli podbruško a chrbát.. neviem či sa nemám obávať o bábo..

Tehotenstvo bez príznakov - skúsenosti
Strana
z2
miskamicha
5. dec 2021

@stimabalson u mna to zacalo tak 8-9tt... este pockaj🤣 aby si potom neblula cele dni😆 gratulujeeem!!!!! Nech je vsetko v poriadku

stimabalson
autor
5. dec 2021

@miskamicha Hehehe Ďakujem ❤ tak som už kludnejšia :D

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
alexandra2468
5. dec 2021

@stimabalson moja kamoska ani “nevedela”, ze je tehotna. Az ked bola vo vysokom stadiu, tak chodila castejsie curat, lebo ju dieta tlacilo, ale inak cele tehotenstvo ako sen 😃 porod tiez.
Tes sa a nestrachuj sa zbytocne.

nikpa
5. dec 2021

@stimabalson tehu s dvojcatami, takmer bez príznakov. O tej hrubej čiare absolútne nepochybuj 😄

zojanka
5. dec 2021

Aj mne začali "príznaky" až okolo 6-7tt 🙂

mariska1989
5. dec 2021

U mňa to bolo tiež tak nič čo by naznačovalo tehotenstvo .v 3 trhu akurát jemná zmena chuti a v 4 tehu som mala žalúdok na vode 🙈. Hlavne kľud buď to príde alebo nie užívaj si tehotenstvo a GRATULUJEM ❤️

leni1977
5. dec 2021

Ani jeden krát som počas tehotenstva nevracala, vôbec mi nebývalo zle, ale trpela som nespavosťou počas celého tehotenstva.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
konikkon
5. dec 2021

@stimabalson prečo by si mala niečo pociťovať. Hlavne keď ti ms meska len 4 dni. Neviem, čo je tehotenska nevoľnosť ci vracanie. Ja už mám rodiť každým dňom a nepociťujem stále takmer nič 😅 ale test máš krásny, gratulujem.

noemikatka
5. dec 2021

@stimabalson nebolia tá ani prsia ?

noemikatka
5. dec 2021

@alexandra2468 to mala celý čas aj ms?

luci_ba
5. dec 2021

@stimabalson vôbec nemusíš mať príznaky 'typicke' pre tehu. Ja som napriklad nikdy nevracala a niektore nonstop. Proste si to vyhrala 🙂 Qle na druhej strane z minúty na minutu sa to môže otočiť

alexandra2468
5. dec 2021

@noemikatka nieee, ja som to myslela tak, ze ju tehotenstvo nijako “neobmedzovalo”. Do 11tt o tom nevedela naozaj, lebo je workoholicka, tak ze jej bezne meskal ms. A potom, ked to aj zistila, tak jej nic nebolo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bolarazjedna
5. dec 2021

Tie tehotenské príznaky väčšinou prídu 6-7tyzden. Nič sa neboj, aj keď vôbec nebudeš mať príznaky. Niekto má od meškania menštruácie, niekto nemá vôbec. Ja som bola tiež vystrašená, lebo žiadne naliať a zväčšené prsia, žiadna nevoľnosť, namiesto únavy skôr nespavosť, žiadne zlepšenie môjho aj tak chabeho čuchu.... Jedine časté cikanie, ale to som si hovorila, že môže byť aj psychogenne, a neskôr mierne nevoľnosti boli tiež také, že som rozmýšľala, či to len nevsugerujem. A nechutenstvo. Ale prišlo to cca 6ty. Moja mama hovorí, že ona tiež nemala príznaky žiadne, keď čakala sestru. .
Naopak, kamoške je od prvého dňa pozitívneho testu zle, aj pri predošlom tehotenstve. Takže je to rôzne, vôbec sa neobávaj, teš sa, že nemusíš objímať záchod.

deti95060810
5. dec 2021

pri 3 tehu som nemala žiadne príznaky.... prišla som k lekárke a ma prekvapila že som v 15 tt...

noemikatka
5. dec 2021

@elizabet173 ja som pri oboch tehu zistila že som vtom len kvôli prsia bolia aj pred ms ale nie až tak ako keď som bola vtom a tiež nič iné som nemala a ešte aj ms prišla slabá 🙉 ak budem plánovať ďalšie miminko som zvedavá či znova zistím podľa prs 😊

leuska1991
5. dec 2021

@stimabalson nemusis pocitovat vobec. Tes sa ,ze zatial nic🥰a gratulujem 🥰

naobedbuduspagety
5. dec 2021

To preto nemáš žiadne, lebo niektoré ako ja napríklad majú všetky a v plnej sile 😂. Musí to byť vyvážené, nemôže byť všetkým zle predsa 😆... Ešte sa môžu objaviť, ale budeš šťastná keď sa neobjavia

stimabalson
autor
5. dec 2021

@naobedbuduspagety heheheh no asi na tom bude nieco pravdy :D

stimabalson
autor
5. dec 2021

@leuska1991 Ďakujem ❤❤

noemikatka
5. dec 2021

@stimabalson nebolia tá ani len prsia?

stimabalson
autor
5. dec 2021

@noemikatka Nie vôbec....

noemikatka
5. dec 2021

@stimabalson každá sme inak držím palce 🤗 nech tehu prebieha bez nevoľnosti

ailiba
5. dec 2021

@stimabalson to je skoro. Som druhýkrát tehu a ešte vtedy som tiež nič necítila. Všetko príde... Alebo aj nepríde... Bud za to vďačná. Vôbec ti nemusí byť ľúto, že ti nie je zle a nespis postojačky.

soldi
5. dec 2021

@stimabalson 4 krat som bola tehotna a 4 krat mi okrem rastuceho brucha dokopy nic nebolo. Ziadne typicke tehotenske priznaky som nemala.
Vzdy som sa stresovala ci je babatko v poriadku, ked nic necitim a vzdy bolo 🙂
Tak drzim palce a gratulujem 🙂

kiki68
5. dec 2021

Ja som bola do 8tt oki a potom to zacalo. Do 14tt grcala prudom

ivangeline
5. dec 2021

ehm...mas cas na nevolnosti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2