Tehotenstvo po dvoch mesiacoch menštruácie
Ahojte, 18marca som mala nechránený styk. Odvtedy som mala menštruáciu v apríli aj v máji(normálne 5dni) Aktuálne mi mešká menštruácia 10dní je možné že som tehotná? Test som si nerobila.
Je milion dovodov, preco moze MS meskat... ak si od marca nemala styk, medzi tym MS, tak to proste bude - cysta, anovulacny cyklus a milion inych moznosti, to ti vysvetli lekar a da vyvolavacku...
akože. moja kolegyna byvala prišla takto do práce jedneho dna, že už si nejde zapalit lebo zistila že je v 4. mesiaci 😀 mala uplne normalne ms 😀 všetko je mozne
A test si prečo nerobila? Lebo úplne prvá vec, ktorú robím, ak mešká menzes a som sexuálne aktívna, je tehotensky test. A podľa výsledku postupujem ďalej.
Ak to bol posledný styk a krvácanie bolo normálne a, silné, tak je nepravdepodobné, že by, si bola tehotná. Ale človek nikdy nevie, aký je teda problém kúpit si test a použiť ho?
@jaskolka lebo ženy na MK vedia lepšie ako test, niekedy mám z tých príspevkov taký pocit🤦♀️
Jasne, segrenka tak isla k dr ze ju hrozne boli brucho a byva jej zle. Pan doktor jej oznamil, ze je v 6 mesiaci. Dalsia to takto zistila v osmom - uz mala zelenu kartu do usa 🤣🤣🤣