Tehotenstvo - posúďte
No ja uz neviem posudte vy...
@3petka vcera som robila digitalny. A nemala som ziadne priznaky ... dnes mam ranne nevolnosti...
ten digitalny ma mensiu citlivost, ako dlho ti meska MS?
@kvetinka9378494 na digitálny môže byť skoro.
@kevi1 ani neviem .. nesledujem vobec neviem ... vzdy podla fotiek v mobile viem cca kedy som mala mennzs... tipujem ze vcera som mala mat prvy den menzes..
@kvetinka9378494 na digitálny je možno ešte skoro, ale tie klasické sú pozitívne a keď ti mešká tak je to jasne ☺️
@miirka123 medzi tym od 6teho mam spienie vlasne to bude asi v case ocakavanej menstruacie.. velmi slabulinke.. tak ja uz tak zufala z toho.. absolutne tomu nerozumiem
@kvetinka9378494 Datum prveho dna polsednej menstruacie? Tie pruzkove testy su citlivejsie, digitalny ma nizsiu citlivost, icze v zaciatkoch je mozne ze este nezachyti.
Nemas vobec prehlad o svojom cykle, nevies kedy si mala menrtuaciu naposledy?
@nafka0483 cca minuly mesiac medzi 5-6-7 dnom v mesiaci zaciatok...
@kvetinka9378494 ak by ste mali tehotenské nevoľnosti tak by vám test ukázal pozitívny výsledok... So zvyšujúcim hcg prichádzajú nevoľnosti.. Testy mi prídu rozpité, pozitívne určite nie sú..
@kvetinka9378494 Pockaj 2 dni a urob test s citlivostou 10 z prveho ranneho mocu.
@janulienka_janka nevlnost prisla az dnes... mozno som zacala prilis skoro testovat..
@kevi1 myslim ze minimalne 1 deň viac nie
@kvetinka9378494 áno ale pokiaľ by to boli tehotenské nevoľnosti tak test by vám už vyšiel pozitívny. Každopádne skúste o dva dni pretestovat
@janulienka_janka Podla coho sa ti zdaju tie testy na prvom obrazku rozpite a este naviac negativne?
Ja nikdy nevidim ziadnych "duchov", ale toto su normalne ciarky a test nevyzera byt rozmoceny.
@kvetinka9378494 Nie, nie je to pozitivne. Zbytocne rozoberas. Toto nie je druha ciarka, ktora potvrdzuje tehotenstvo.
Úprimne? Na mamatesty a baby top test by som sa nespoliehala. Keď tak počkaj pár dní a sprav si clearblue, ten normálny, nie digitálny. Na digitálnom sú vždy dve čiarky, zbytočne si ho rozobrala.
@monka105 som nasla forky kde boli na obydvoch testoch po jednej ciarke ked ukazovalo minus...
@monka105 napriklad
@kvetinka9378494 Naco je toto teraz dobre? Ten test ti vysiel negativny, pockaj 2 dni a urob test z prveho ranneho mocu. Alebo chod na krv - mozes ist aj sukromne, zaplatis si odber, mna to stalo asi 7 eur, vzali krv, poobede mi pipla smska s vysledkom.
@monka105 suhlasim, tie testy su tu najcastejsie s falosnymi ciarkami
vyskusaj bude ten spominany clearblue klasicky alebo livsane, woman secret
v podstate su 3 moznosti, bud su tie ciarky falosne, bud je to biochemicke alebo naozaj je skoro na ten digi a ukaze neskor. treba skusat o cca. 2 dni.
Dakujem vsetkym🙂
Skús ešte počkať nejaké 3-4 dni a test zopakovať, ak teda nedostaneš menštruáciu
@kvetinka9378494 ak si našla takéto, tak si určite našla aj milión iných tém, kde baby mali dve čiarky a ukazovali im mínus. Ak si tehotná, nemusíš rozoberať test, aby ti to ukázal. Veď počkaj pár dní a sprav si znova test, ale iný. Mne na mamateste vyšli oveľa silnejšie čiarky ako tebe a tehotná som nebola.
Ahoj mne paličkove ukazovali presne ako tebe a to mi nemeškala menštruácia a digitálny mi potvrdil tehotenstvo ale zase ja čakám dvojičky tak asi preto 🙂
@moly09 ja som si vcera robila dalsie palickove ale uz boli negativne
@kvetinka9378494 Mohlo byt biochemicke, keby si netestovala tak skoro, tak ani y si o tom nevedela.

Verila by som digitálnemu.