icon

Tehotenstvo s menštruáciou

22. aug 2023

Ahoj,potrebujem radu, doktora plánujem navštíviť v piatok na preventívnu, ale chcela by som vedieť ,či to niekto z vás zažil niečo podobné..tehotenstvo neplanujeme, keďže máme jedno a to nám zatiaľ stačí,čiže namyslanie a podobne, neprichádza do úvahy. Ale chcem vedieť, či ste mali klasickú menštruáciu, aj keď ste boli tehotné? Lebo už cca 2tt pociťujem také pohyby,ako som mala pri prvom baby,
Aj som strašne unavená, aj mám veľa hlienu zo spodu, toto isté som mala aj pri prvom, kopec hlienu, musela som nosiť stále intimky...🤦‍♀️ale nejaké 3/ 4mesiace do zadu mi prišla o deň skôr,ináč ju mam pravidelne,aj bola celkom slabšia ako mávam...🤷‍♀️ tak už sama neviem, ale chystám sa v piatok, lebo som objednaná, tak dúfam že nie som tehu 🙈 lebo je to fakt neplánovane tehotenstvo..máme doma 1,5 ročného tak máme dosť..😀
Ďakujem

anjelicek26
22. aug 2023

Test (?)

jaskolka
22. aug 2023

A test si robila? Ved to je najjednoduchšie.

jaskolka
22. aug 2023

@anjelicek26 tiež sa divím ze už dávno neskúsil testovať, keď je podozrenie na tehotenstvo

gejb
22. aug 2023

Kratšie trvá kupenie testu ako napísanie tohto príspevku...

autor
22. aug 2023

Iná otázka ako test tu nemohla byť 🙈čakala som kto zažil niečo podobné, nie čo mám robiť 🤦‍♀️ ďakujem

elviku11
22. aug 2023

nemôžeš mať klasickú menštruáciu keď si tehotná. Ale môžeš mať krvácanie v tehotenstve (ktoré niekedy vyjde približne na čas, keby si mala dostať menštruáciu).
Každé krvácanie v tehotenstve by mal vidieť lekár, nie je to sranda. Môže to byť hematón, prasknutá cievka...
Ak si naozaj tehotná a krvácaš, doktor by ti dal na to lieky, na posilnenie stien ciev a udržanie plodu

makakova
22. aug 2023

Ano uz si tehotná a čochvíľa porodis

anjelicek26
22. aug 2023

Bola tu kocka,co zistila,ze je tehu v 24.tyzdni...ale aj tej hned zaziaril tehotensky Test. Ju to vzhladom na to,ze bol muz na sterilizacii proste dovtedy nenapadlo. Par krat spinila, Ale nebola to MS...

autor
22. aug 2023

@makakova dosť trápne 🤦‍♀️ale ak Vám to spravilo radosť, tak nech sa páči 🤣

nevenka
22. aug 2023

Ale v jednom kuse tu jedna baba vypisuje, ze ci moze byt tehotna, aj ked to a to...

Ale fakt, tehotna som bola 4x a keby si uz citila pohyby, tak si v cca 20tt., a dovtedy by si nemala nejake podozrenie? Keby som mala co len stipku podozrenia, robim test a nepisem na konika.
Moja teta mala ako keby MS 3 mesiace, ale vtedy este ani testy domace snad neboli, "chlapcek" uz ma 50 rokov. No ako ta prisla na to, ze je tehotna a krvaca, vlastne ani neviem. Musim sa jej spytat, ked s nou budem. Ale asi mala dake podozrenie a sla k doktorovi 🤔. Nasledne o 12 rokov na to netusila, ze caka dvojicky, az ju pred porodom poslali do BB, kde jej spravili sono a zistili, ze caka dvojicky. Doba pokrocila a mame domace testy, co zistia tehotenstvo velmi skoro, tak Ti naozaj baby neradia nic zle.
Podla mna by teta asi pouzila v 1.rade ten test, keby take boli, ked by mala co len kusok podozrenia. Takze to by som spravila ako prve, keby sa mi take daco dialo.

natalia956116
22. aug 2023

Ja som to teraz riešila aj tu na MK. Normálne som dostala menštruáciu, fakt silnú prvý deň, 3 dni takú slabšiu no a dnes na sone potvrdené tehotenstvo 🤷🏻‍♀️🤣

zuza265
22. aug 2023

Ale ved baby sa ti len snazia povedat, ze testom hned zistis ci si alebo nie si tehotna. Ak uz citis nieco ako pohyby, tak test to ukaze jednoznacnu odpoved🙂 nehnevaj sa na naozaj velmi vhodnu radu, ktora tvoj problem rozuzli do par sekund. Plus teda ako ti pomoze hentej sa stalo to a inej tamto? Ty si ty a tvoja situacia je momentalne otaznik a nevyriesis ju tym, ze zistis pribehy inych osob♥️ a toto myslim v dobrom