Tehotná a testy negatívne
Stalo sa vam to?
Držím palce, veľmi ti to prajem, hlavne nech je všetko tak ako ma byt!!! Ja som celý čas tak nejak podvedome “cítila” že som tehotná aj cez všetky tie okolnosti..a tak aj bolo..síce sa to nedeje bežne, možno ani nie často ale možné to určite je..😊
@cakambabatko Dakujem krasne!! Aj tebe vsetko dobre, hlavne zdravicko🥰
@cakambabatko no podla toho co popisujes, a si bola 13dni od styku, kludne si mohla ybt len 10dni po oplodneni, co dokazuje, ze dr na sone este nic nevidel.
a v takom skorom stadiu tehu hcg este nemusi byt vysoke, moze byt tak nizke, ze sa javi ako negativne pre tehhotenstvo.
no ak si 3t od styku a ak aj k oplodneniu doslo napr tiez az o 3dni, cize si tehu 2,5tt, tak by si uz HCG mala mat slusne a aspon duch by a ukazat mal.
@majamat Ok tak nic teda. Mozno raz
@majamat ja som to všetko popísala, čiže to netreba opakovať ani mi to vysvetľovať, ja tomu rozumiem v pohode😀 otázka bola, či sa niekomu stalo, že testy boli negatívne aj napriek tehotenstvu😊 Aj keby teda tých 10dni po oplodnení to bolo, krvný test pri väčšine prípadov už je pozitívny..to mi povedal aj sám gynekológ, že môj prípad je dá sa povedať “raritný” keďže, keď mi brali krv, mala som už ukončený 5tt 😊 Ja tu nepíšem, že teraz môj prípad je automaticky aj jej, pisem, že mne sa to stalo
@cakambabatko *nie ukončený, bol prebiehajúci
@cakambabatko ja viem co si napisala a ty si nenapisala mozny dovod. ja som ho napisala. o tom bol moj prispevok.
autorka sa toho co si napisala chytila, pritom u teba to mohlo mat dovod,a le ty si bola tehu 2t, nie 3, v com je zasadny rozdiel.
@majamat ja som napisala, že bola posunutá ovulácia, tak som myslela, že to netreba rozpisovať a každý rozumie tomu pojmu😁 Ja som napísala len svoju skúsenosť, nie, že toto presne je aj jej prípad😊
@majamat
@cakambabatko nehádajte sa baby. Pekny vecer prajem 😇
Chuda si si to zlizla od ostatnych kvoli jednej babe, ktora tu stale pise, ze si mysli, ze je tehotna, ale nema byt ako :D nemaj im to za zle
@filodendron samozrejme, ze nemam 🙂🙂🙂 v pohodke, len som najprv nechapala o co ide 😅 tieto modrokonikovske veci idu mimo mna😂
@filodendron je to ona.. len si vymyslela omáčky okolo toho. ..
@liloastitch dobre😇
@liloastitch stylizacia je ina ;) to zistis podla viet
@filodendron ale na české e mimino si chodí múdrosti čítať tá istá. Štylizáciu môžem mať aj ja v každom príspevku inú keď budem chcieť... Takto dopadnú všetky jej témy keď jej ženy začnú písať , že je to zas ona. Sa tvári , že nechápe, samé otázniky a potom sa už prezradí. ... navyše v čase keď zakladala túto tému tak aj komentovala ďalšie roky staré príspevky kde ženy písali o tom, že si myslia , že sú tehotné aj napriek antikoncepcii...
A ako si teda dopadla minuly stvrtok u lekara? 😁 mala si nam napisat vysledky
@liloastitch :D ty to beries nejako vazne. Ja tomu neverim, ze je to ta ista ;) ta predosla sa bala tehotenstva
@filodendron ja som sa jej dlhú dobu snažila pomôcť , bolo mi jej nesmierne ľúto. Toľko rád jej človek dal, a nedala si povedať. Vždy ma to zaujme ,ale väčšinou si už kusnem do jazyka ... Keď bude chcieť tak ti napíše aj to, že má osem detí a túži po dvojičkách len aby sa na ňu neprišlo. ..
Ahoj, ak sa testuješ príliš skoro, môže byť hcg tak nízke, že test sa ukáže ako negatívny. Ak už na 100% vieš, že si tehotná /vyšetrenie z krvi u doktora/ a stále máš negatívne tehotenské testy, tak o tom som ešte nepočula. Každá moja kamoška alebo známa /+aj ja/, akonáhle sme mali tehotenstvo potvrdené u lekára, tak sme sa už netestovali testami z lekárne. Načo? 🤷
@cakambabatko 13 dni po oplodneni pri nizkom hcg sice test pozitivny byt nemusi,a le vysetrenie krvi je citlivejsie a tam uz sa hcg najde, preto si myslim, ze k oplodneniu u teba nedoslo 13dni pred odberom. ty si len piala o posunutej ovulke asi 13dni pred odberom, ale oplodnenie mohlo byt kldune o 3 dni neskor, toto si ty nepisala.,t ak sa nerozculuj.
a toto som vysvetlovala, ze hcg bolo realne v hodnote, ktora ej typicka na kratsie trvajuce tehu.
len tak mimochodom, odpovedala si na prispevok autorky, kde polozila konkretnu otazku. pisala si sice o sebe, ale ved to nie je odpoved na jej otazku. autorka si zakonite zacala mysliet, ez 3t po styku moze mat este negat test. co potvrdila v nasledujucom komente, kde na teba zareagovala.
a ty si jej to nevyvratila. preto som mala potrebu to ozrejmit, lebo odpovede takeho typu, ze pri 2t meskajucej ms moze byt negativny test su velmi caste v takychto prispevokcoh. a niektore zeny nevedia, ci nepochopia, ze je tam podmienka o 2t posunutej ovulacie.
Áno, 3 testy po týždni a všetky boli negatívne ( každý iná značka). Ale na kontrole dr videl hneď.
@majamat neviem, načo to máš potrebu rozoberať do detailov? Napisala som čo som napisala, dosť zrozumiteľne a nemyslím si, že to treba vypiplávať, úplne zbytočne to robíš, keďže autorka sa tak, či tak dozvie ako na tom je a nikto jej to tu z písmenok nepovie, či je tehotná alebo nie. Dookola to isté riešiš, čo už povedané bolo..Ja jej nemusím nič vyvracať, povedala som o SEBE, ty si reagovala na mňa. Mne netreba nič vysvetľovať už ako som povedala, ja tomu veľmi dobre rozumiem a s mojim doktorom sme sa o tom podrobne rozpravali a všetko mi vysvetlil on prečo to bolo tak ako bolo, si myslím, že doktor dostatočne vie čo a ako. Nikto sa tu nerozčuľuje, len nechapem načo máš potrebu rozoberať práve mňa. Autorka sa nepýtala, či si myslím, že je tehotná alebo či to má tak ako som to mala ja. Pises, že som písala o sebe a že to nie je odpoved na jej otázku-otázka bola, či niekto mal negatívne testy napriek tehotenstvu. Napisala som, že ja áno a k tomu doplnila moju skusenost aby tomu pochopila dostatočne. To, že si podľa teba začala “zákonite myslieť” že 3tt od styku môže mat negatívny test, to už ide mimo mňa. Mimochodom-k tvorbe hcg dochádza cca 7dní od oplodnenia, ja nikde netvrdím, že k oplodneniu došlo v deň styku, ja som napisala, že som bola tých 13 dni od styku, tak hádam som k tomu nemala ešte dopisovať ako funguje oplodnenie. Otehotnela som uz v čase meškajúcej ms, kvôli tej posunutej ovulácii a to bola pointa môjho komentáru, nič viac nič menej, ja tu nikomu netvrdím, že je tehotná na základe toho, že sa to stalo mne. A už to viac rozoberať nemienim, ja som sa vyjadrila jasne a nemám potrebu všetko vysvetlovat do poslednej omrvinky.
@majamat a navyše, nikde tu nevidím, že by autorka písala, že je tri týždne po styku.. jedine čo tu čítam je, že si to prečítala od inej ženy na inom portáli ako jej skúsenosť. Čiže nemala som jej dôvod o tom písať niečo viac, keďže tu nepíše koľko má od styku ani nič podobné.. mne odpovedala len, že nevie, či nemala posunutú ovuláciu aj ona alebo, či náhodou nie cysta, na čo som teda reagovala, že jej držím palce. Nevidím absolútne žiadny problém v tom 😉
@cakambabatko uz som ti to napisala v predchadzajucom prispevku, cize nemam uz moc na co odpovedat.
@cakambabatko a teda, ja som napisala len kometar na vysvetlenie, aby nedoslo k omylu, ze test moze byt negativny pomaly aj neviem do kedy.
ze ja to tu rozoberam? nemusela si reagovat a odporovat, ale mohla si suhlasit, ked ako pises, vies o tom. takze ty si to tu zacala rozoberat.
a preco reagujem na teba? lebo ri tebe bolo co vysvetlit.

@cakambabatko Waw.. tak vidim ze mozne to je a neviem ci presne to nebude moj pripad, pravdepodobne posunutá ovulacia. Bola som uz 3x tehotna, žiaľ len jedno dieta mam.. tak uvidime, nejdem sa tesit urcite zbytocne, moze to byt aj cysta.
Dakujem ti za komentár, tie dlhodobe snazilky vidia ducha uz pomaly 8dpo☺️