icon

Tehotná aj napriek normálnej menštruáci

babika1923
29. júl 2012

Ahojte satalo sa to aj Vám že ste na začiatku tehotenstva mali menštruaciu ? Nemyslím špinenie alebo výtok ale menštruaciu. V piatok večer som dostala a príznaky mám stále a ešte viditelnejšie ako predtým. Včera sim bola aj na pohotovosti a pýtali sa ma či niesom tehotná išla som odpadnúť mala som triašku a stále mi bolo na zvracanie. Známi je liečitel a povedal že babo čakám že plod tam je. Ešte si idem urobiť test ale neviem či mi víde ked mám ms.

Strana
z5
winni
Autor odpoveď zmazal
nivea777
13. jan 2024

@winni každý cyklus je iný, ja som nikdy nemala la bolesti a jeden cyklus zrazu prišli a boli každý mesiac hrozné. Taktiež som nikdy necítila ovuláciu posledný rok také krcke,že som sa nevedela nadýchnuť. Kľudne vyskúšaj test, ale keď sa ti skracuje cyklus určite by som to riešila s gyn

winni
13. jan 2024

@nivea777 ďakujem za radu, budúci týždeň tam budem volať .. ovuláciu cítim, aj sme sa ako tak do ovulácie dostali, ale nepáčia sa mi tieto bolesti .. síce krvácam iba, keď sa "utriem", ale vložku mám čistú ..

nivea777
13. jan 2024

@winni tak si behni kúpiť test dneska a sprav. Cykly sú naozaj rozdielne, jeden mesiac sa mi rozbiehala MS asi 3 dni len ružovým spinením. Mala som aj také,že sa mu cyklus predlzoval a potom zas skracoval až na 22 dni.. Ale ten test kľudne vyskúšaj

winni
13. jan 2024

@nivea777 Dobre, ďakujem.. a tebe sa podarilo otehotnieť aj keď cyklus štrajkoval?

nivea777
13. jan 2024

@winni to som odohralo v rokoch 2021/2022.. teraz som tiež mala cykly 28,27,26,27 a takto kadejako, ale otehotnela som hneď na prvýkrát

winni
13. jan 2024

@nivea777 počítala si si aj plodné dni alebo si to nechala na náhodu? Mne nikdy počas MS nebolo na vracanie 😟

nivea777
13. jan 2024

@winni nič absolútne, len som povedala mužovi,že mám ovulaciu podľa kalendara tak by sme mohli skúsiť. Ze však bud to vyjde alebo potom už sa budeme snažiť aktívne.Dovtedy sme si dávali pozor lebo som nechcela ísť tehotná na dovolenku a vyšlo to. Veľa robí psychika

sisiiz
14. mar 2024

@dadka212 naozaj? Mne vyšiel predvčerom pozítivny test clear blue ale vcera som dostala normalne ms, myslíte, že bol falošný?

Strana
z5