icon

Tehotná - netehotná

dadka13
13. jan 2013

Sedím s kamarátkou pri červenom víne - ani jedna ho nemáme rada - ona preto že chce vyvolať menzes - ja zo solidarity. 🙂 Obe sme maminy dvoch detí - jej mešká menzes 3deň - po dvoch tehu testoch - negtívnych - snažime sa priviesť menzes. Riešime otázku - čo ak je tehotná. Bojí sa že nezvládne ďalšie dieťa - ani fyzicky / má onkologické ťažkosti) ani psychicky - tie jej dtúrence su riadny čertíci 🙂 - a tak isto sa bojí ak by sa rozhoda pre potrat- že to bude pre ňu strašná rana. Tak poraďte - ak ste boli niektorá v podobnej situácii .... Ďakujeme - už nám to víno ide hore krkom 😝

puncovyrez
13. jan 2013

To víno nepomoze :D to su iba babske zvasty. Nech sa kamoska ukludni, to ze bude stresovat jej nepomoze, naco, mozno zbytocne. Chladnu hlavu, vsetko bude ako ma byt. Ona to zvladne .).

billam
13. jan 2013

@dadka13 nemyslite hned na tehotenstvo...nemusi byt tehotná - testy predsa vyšli negatívne...spominala si onkologicke problemy - aj to moze byt dôvod preco mešká ms..moze to byt aj stres, cysty....každopádne by som odporučila gynekologa...on jediný jej pomoze, žiadne víno!