Tehotná po sekcii a so zvyškom placenty
Ahojte, mám strašnú dilemu, som 3,5 mesiace po sekcii a nechali mi tam 1,6mm placentu keďže nekojím už som mala normálne menzes a sme čakali či sa výplaty alebo pôjdem na kyretáž, v pondelok som bola u gynekológa po menzese a placenta sa nevyplavila, chcel ma hneď druhý deň vyčistiť ale tesne pri placente si všimol že som asi 4tt ale nevedel povedať na 100% robila som si testy a boli negatívne, keďže 1 tehu bolo umelým oplodnením tak tam som mala hneď pozitívne testy, na kontrolu idem v pondelok ale stále na to myslím a neviem či je to vôbec možné. Má niekto s takýmto skúsenosti? ☺️
Ten kusok placenty je vlastne odumrete tkanivo, potencialny zdroj infekcie, uz to ze ho tam mas tak dlho je zvlastne. Mala si normalne menzes teraz, kusok placenty tam zostal a este k tomu by si mala byt znova tehotna? Skor si myslim ze zle videl, ale tak mozne je asi hocico. No podla mna tie rezidua by pri novom tehotenstve problem boli.

@evva28 áno stáva sa to, aj párom co sa roky snažili po umelom zrazu po pôrode do par mesiacov prirodzene tehotenstvo. Uvidíš čo a ako, možno sa mu len niečo zdalo.