Tehu test po KET
Ahojte,určite táto téma je tu vytvorená,len sa mi tu toho zdá málo 🙈Som 12 dní po ket dvoch embryí...10 deň mi vyšiel test ide vidím bledú čiarku,12 deň už len ducha ..myslíte že už je koniec. ? na krv idem až v pondelok 🥺hore je fotka 10 deň,dolu dnes 12 den

@1983andrea este nestracaj uplne nadej ,ja som akurat pozerala ako cca vyzerali moje testy a ako tmavli ,ja sice nie som po KET, ale mala som v januari IUI a 16ty den...co cca ak dobre pocitam by si vlastne dnes bola ty ,akoby 16dpo ked 4dnove embryo a odvtedy preslo 12dni som zase nemala az o tolko tmavsiu ciarku ...trosku tmavsiu ako ty, ale urcite som este nemala kolajnice a vsetko je v poriadku. Uvidis ,nechcem ti zase davat falosnu nadej, podla mna skus este zajtra test ,uz by mal byt tmavsi a uvidis na com si. Aj ked trebars ten baby top test mne osobne tmavol ,sice pomalicky, ale kazdym dnom bol tmavsi a ty ked vravis ,ze dnes bol negativny ...no neviem ,uvidis, ale budem na teba mysliet. Skus zajtra este test 🙏
@1983andrea ja tam šanca na biochemické, ale aj na prosperujúce tehotenstvo. Pozerala som svoje testy aj niektoré v ivf skupine čo baby zdieľali. Áno, bolo tam viac takých, ktoré mali v tvoj deň DPT tmavšiu čiarku, ale boli aj také, čo mali do testu krvi takmer duchov.. daj potom vedieť, ako si dopadla. Držím palce. 🙂
Ja nie som teda ziadny odbornik na testy ale ja vidim ciarky rovnake🤷♀️
@elli333 ďakujem😔🤗
@jana0215 áno dám vedieť, ďakujem 😔🤗
@1983andrea ja som bola už aj v takom štádiu, že som videla na teste jasnú čiarku aj keď tam nebola vôbec 😅 Darmo, hlava robí svoje.
@jana0215 fuuha😀na krv idem zajtra ..tak uvidím
Ahoj, ja som mala KET čiarku som mala silnejšiu na 10.deň potom postupne silnela . Všetko ukáže až krv. Nestrácaj nádej ;)
@1983andrea hej, ono človek dakedy vidí to, čo chce. Potom, keď už som mala reálnu čiarku, neverila som tomu. Musel ma muž utvrdiť, že tam naozaj je 😁
@sasi0206 bodaj by🙏 ďakujem
@jana0215 no super,tak máš aj ty už dieťa,či si tehu?
@1983andrea aktuálne končím 19tt.
@1983andrea ale ket nám nevyšiel ani jeden z troch. Posledný bolo biochemické. Nakoniec som otehotnela prirodzene, keď sme začali po vyšetreniach chodiť. Reprodukčnú imunológiu sme už nestihli absolvovať 😁
@jana0215 no super 🤗🤗
@1983andrea bola si na krv ? Vysledky este nevies ?
@1983andrea ako si dnes dopadla? 🙂
@elli333 bola som na krvi v piatok,výsledky budú až v pondelok a piatok po obede už som začala krvácať trochu...podľa mňa zbytočne beriem aj lieky do pondelka😔
@jana0215 v pondelok budú výsledky ..ale začala som krvácať tak nedávam tomu žiadnu šancu😔
@1983andrea tak nie som tehotná,hcg hormón veľmi nízky iba 1,2. .
@1983andrea tak to ma naozaj mrzí. 😞 Koľký to bol vklad? Máš ešte nejaké embryá zmrazené?
@jana0215 nemáme už žiadne embrya....už sme boli tri krát na umelom oplodnení,pri každom jeden vklad-neuspesne....pred dvoma rokmi sme boli na umelom oplodnení 4 krát už ako samoplatci..4.500€ plus lieky..boli 4 embrya...z toho dve mi vložili pred cca dvoma rokmi z toho mám syna...a zvýšené a posledné sme si dali vložiť teraz a bohužiaľ to nevyšlo😔

@monsterablue aha,oki..