Tešiť sa potichučky ?
Ja vidim len 1 ciarku
Ani ja nič nevidím ☹
@rulienka keď som si to približila tak tam niečo vidim no niesom si ista či sa mi to len nezda:// snaď nezdaaa drzim vam palce potom ked zopakujete o niekolko dni dajte vediet🙂)
@rulienka A kedy mas dostat MS?
@majoranka24 3 dní meškajú
@evittam tiez kukam, ze kde je ta druha 🤷♀️🙈
To moze byt kanalik. Kazdy test, ked das proti svetlu, tak tam vidno tu druhu ciarku. A ked si tehu, tak sa zafarbi, ked nie si, nezafarbi. A ak ti meska mrcha, pockaj tyzden a urob potom, a to ti uz test naisto ukaze, ci si.
Ok ženy, skúsim neskôr alebo nakoniec prídu .
Takto zvykne prerazat kanalik. Ako, taka smuha. Kym na nom neukaze farbu nie si, tehotna. Na niektorych prerazaju menej na niektorych viac. Skusit neskor.niektore zeny zacnu testovat este pred prichodom ms a tak si to trapenie len predlzuju. To uz ani nevrqvim o peniazoch za testy. Skor nez dva dni pred ms by som ani netestovala. Aj to je niekedy skoro.
Ja som na svojom teste videla druhú čiarku aj keď tam reálne nebola a nikto iný ju nevidel. Proste som veľmi chcela bábätko tak som ju tam videla. 🙈 Nemyslím si že tam je prepáč
Ja tam tú druhú vidím keď si to priblížim ale bohužiaľ toto je len kanálik.Čiarka nemusí byť intenzívna ale musí byť ružová.

Bohužiaľ ja nič nevidím 😐