Test 8 dní po ovulácii
Nie... Max tak kanálik
Vobec... negativny je uplne
Tak nabudúce 🙂alebo môže byť ešte skoro?
Sama vies, ze je to strasne skoro, to, ze testovat, ked vynecha menstruacia sa nevravi len tak... a ty myslis, ze tyzden pred je tak ideal? Tento test je negativny, ak si fakt len 8dpo, tak aj byt musi...
Nič..
Čo chceš vidieť 8dpo? Teda snehobiely test určite 🤦♀️ Skús si pozrieť trosku biológie... medzi marketingom na predaj testov a prírodou je slušný rozdiel.
Dobre ved kľud nemusíte byť hneď také nepríjemne, Keby to nevyšlo tak sa svet nezruti len mam taky zvláštny pocit a naživo tam niečo vidno len to nejde ešte zachytiť na fotke 🙂a mala som pocit na 5,6dpo také pichanie tak som myslela ze to vyšlo
Ja som mala dva dni po meškajúcej menštruácii na teste len ako keby kanalik skôr mi prišiel bledy. Slabá čiarka sa objavila až 4 dní meškania.
Vajicko potrebuje cca 10dni na uhniezdenie az potom zacina produkovat hcg hormon na zakl kt tehu testy funguju.... ak nielt ukaze uz 8dpo test pozitivitu tak pretp ze mal zrejme posunitu ovulaciu...
a 5-6dpo je ozaj priskoro na akelolvek priznaky
Nikto nie je nepríjemný. Len sa snažíme vysvetlit. Prečo si nezačať robiť testy rovno pred pohlavným stykom ... 😂
Tehotenský test nezachytáva splynutie vajíčka so spermiou.
@cookie29 ok ďakujem
Ani tam nic
Čosi tam vidím. skus Ráno spraviť.. Držím palce