Test 9 dní po ovulácii
Ahojte, som 9 dni DPO, prosim vas viete mi povedat vase skusenosti. Som uplny novacik, ci uz tu v skupinach alebo aj v tehotenstve ak by bolo teda. Dlho sa snazime. Dnes som si spravila, sice nie z ranneho mocu, ale neskor. No ciarku tam volnym okom krasne vidno. Bola som nedockava. Mate niekto podobnu skusenost? Ziadam iba podelit sa somnou o vase skusenosti, nie nejake osocovanie. Dakujem dievcata 😊

takuto ciarku som mala na 9 DPO, dnes ma ta ciarka 5,5 roka. Drzim palce
@magic08 Faaakt? No my sa dlho snazime, zdravotne niesom uplne najlepsie na tom. Ale verim, ze ak by to bolo, tak to zvladneme. Len sa bojim aby som nebola sklamana. Tak dakujem krasne za odpoved 😊 ja budem teraz cakat ci pride MS alebo nie. Ale velmi casto chodim cikat, som extremne unavena, zakladne veci su premna strasne "hotovo" len by som spala. A divne mi je, ze mne co milujem kavu a teda ju aj pijem casto, mi proste prestala chutit.
@magic08 Faaakt? No my sa dlho snazime, zdravotne niesom uplne najlepsie na tom. Ale verim, ze ak by to bolo, tak to zvladneme. Len sa bojim aby som nebola sklamana. Tak dakujem krasne za odpoved 😊 ja budem teraz cakat ci pride MS alebo nie. Ale velmi casto chodim cikat, som extremne unavena, zakladne veci su premna strasne "hotovo" len by som spala. A divne mi je, ze mne co milujem kavu a teda ju aj pijem casto, mi proste prestala chutit.
@zaneta499 je skoro na taketo priznaky, skor si to vsugerovavas, no hodnotim len podla seba. V takom case, keby nespravim test by som netusila ze to vyslo. Kazdopadne, drzim palce, nech sa udrzi a donosis. Teraz je to stale 50:50. Moze sa stat vsetko, no musis verit. Vyjde to
Počkaj dva dni a skús znova. Držím palce
@zaneta499 je skoro na taketo priznaky, skor si to vsugerovavas, no hodnotim len podla seba. V takom case, keby nespravim test by som netusila ze to vyslo. Kazdopadne, drzim palce, nech sa udrzi a donosis. Teraz je to stale 50:50. Moze sa stat vsetko, no musis verit. Vyjde to
@magic08 Aj ja si myslim, ludsky mozog robi divy 😊 a zvlast co sa takychto veci tyka a este ked si to clovek velmi praje
Vyzera to pozitivne, este testuj za 2 dni. Asi vsetky sme zacinali takymi ciarkami
Vyzera to pozitivne, este testuj za 2 dni. Asi vsetky sme zacinali takymi ciarkami
@ivik4 Ano vyzera, skusim o 2 dni. Len su tu aj take, co mali cystu a kade co 🤷🏻♀️ neviem nerozumiem sa tomu, ze ci ked je cysta, tak moze ukazat dve ciarky. Ale kazdopadne dakujem za reakcie a budem uz len cakat a testovat a hlavne verit🙏
@ivik4 Ano vyzera, skusim o 2 dni. Len su tu aj take, co mali cystu a kade co 🤷🏻♀️ neviem nerozumiem sa tomu, ze ci ked je cysta, tak moze ukazat dve ciarky. Ale kazdopadne dakujem za reakcie a budem uz len cakat a testovat a hlavne verit🙏
@zaneta499 no, ak by to bola cysta, tak ciarka nebude tmavnut. cize pockaj 2 dni a skus otestovat. ak bude ciarka silnejsia, je to na dobrej ceste
@zaneta499 toto co ty píšeš časté chodenie na WC a únava mávam aj ja a aj inak mi chutia ci už káva alebo jedlá ale deje sa to každý mesiac čiže ja viem ze je to príznak PMS vždy sa to deje tak 6-7 dní pred MS
@zaneta499 toto co ty píšeš časté chodenie na WC a únava mávam aj ja a aj inak mi chutia ci už káva alebo jedlá ale deje sa to každý mesiac čiže ja viem ze je to príznak PMS vždy sa to deje tak 6-7 dní pred MS
@anonym_7a06ef Ja to pred tym praveze nikdy nemavam. Preto som si to tak vsimla.
skus o dva dni a ranny moc, podla toho co vidim , tak dufam, ze ciarka bude silniet... vyzera to na dobrej ceste
@anonym_7a06ef Ja to pred tym praveze nikdy nemavam. Preto som si to tak vsimla.
@zaneta499 ani ja som to nikdy takto nemalo až raz tak začalo a už je to pol roka co mávam tieto stavy pred ms .Telo sa mení
@zaneta499 ani ja som to nikdy takto nemalo až raz tak začalo a už je to pol roka co mávam tieto stavy pred ms .Telo sa mení
@anonym_7a06ef No ja mam 35 rokov a po 30 tke sa mi zmenilo dost veci co sa mojho tela tyka. A momentalne to uz ostava tak ako sa to zmenilo 😊 ale kazdopadne dakujem za odpovede, zajtra spravim a uvidime. Mam kamaratku a jej svagrina mala crevne problemy napriklad, nafukovalo ju a ine starosti. To, ze je " nafuknuta" brala ako zdrav. problem,nakoniec ju poslali na gynekologiu a bola v piatom mesiaci. Menstruaciu mala kazdy mesiac, ale slabu. Teda ak sa to vobec da nazvat menstruaciou 🤷🏻♀️

takuto ciarku som mala na 9 DPO, dnes ma ta ciarka 5,5 roka. Drzim palce