Test je každý deň rovnaký
Dozvedela ze som tehotna 25.12 rano… zatial kazdy den som urobila test - viem ze to nemam urobit zbitocne to urobim ale som nevydrzala… mam termin ku doktorke 10.1.2023 .. ale zatial kazdy den mi test vyzera takisto neni tmavsi ani slabsi. Je to normalne? MS mi este vobec nemeska originalne by som dostat za 2 dni ale dufam velmi ze nedostanem🥺🥺😔
@anjelicek26 dakujem ❤️❤️ skusim 🥺
@emma9796 ahoj to pockaj , ale ja ta chapem som nedockavejsia asi viac ..25.12. Mi vysiel test ako na foto vidis...2 .1. Mam preto este kontrolne sono na gyn fiv pred vkladom embryjka ktory bude v januari, uvidim co ni lekar povie ale myslim ze nepotvrdi teraz tehu ...u mna toho 2.1. Lebo ten test nesilnel bola vzdy slaba druha ciarka ...co si ty myslis o tom, dakujem vopred za nazor
@jzuzka ahoj💕 bohuzial nevidno vela ako fotka je cierno - biela ale ja asi vidim daco na tej teste🫣 podla mna su tam 2 ciarky iba si este velmi skoro v tom.. prajem ti to najlepsie a dobre spravy od dr!! Ak nakoniec vazne je to negativny drzim ti palce na vklad🐣🐣 2023 bude nas rok s miminkami❤️💕
@emma9796 jeeetak to ja sa radujem neviem ako ty, ale vyzera to uplne iste ze si tehotna, myslim ze sa mozes tesit....blahozelam...ja nam takuto sitku teraz, pobolieva na zvlastne v podbrusku od rana aj ty to mas? Nieco take? Az sa viem troska nasmerovat ci to nahodou nie je tehotenstvo aj u mna, uvidim vsak v pondelok u lekara

@emma9796 ved to bolo kedy, predvcerom? Stacil trochu zriedeny moc a este ti ani nemeska MS... nemozes ocakavat dialnice... skus byt trochu kludna, pockaj meskajucu MS a potom termin k doktorke, velmi sa ponahlas...