icon

Test je pozitívny a je nemám tehu príznaky

kajusa83
14. jan 2013

Ahojte dievcata
Ani neviem ako zacat...dnes som zazila mensi sok
Poslednu menstruaciu som mala v novembri avsak moja menstruacia byvala vzdy nepravidelna...pred Vianocami som brala ATB bola som silno prechladnuta ale kedze uz je januar dnes mi to nedalo a otestovala som sa a skoro som odpadla. 2 testy mi vysli pozitivne
Je mozne ze nemam ziadne tehotenske priznaky ked pri dcerke som mala skoro vsetke bolesti v prsnikoch,vracanie,hrozna unava a teraz okrem toho ze mam pozitivne testy a meskajucu menstruaciu co som pripisovala chorobe a atb ze by som mohla byt vazne tehotna???

Test je pozitívny a je nemám tehu príznaky
tremonti
•
14. jan 2013

Ahojky ciarkky tam su ,kazde tehu je ine najlepsie spravis ked skocis za dr nech ti vezme krv na hcg

redhairy
•
14. jan 2013

@kajusa83 ono tie testiky su skutocne pozitivne 😉 najlepsie bude ak skocis k dr.

trish31
•
14. jan 2013

No ja ich vidim 😉

macamac
•
14. jan 2013

@kajusa83 tiež si myslím, že je pozitívny 😉
a každé tehu môže byť iné, takže na príznaky by som sa nespoliehala 😉

kajusa83
autor
•
14. jan 2013

no tu je zbytocne ist k dr akurat mi pichnu jednu vyvolavacku to je cele

fabant
•
14. jan 2013

vyvolavacka len podpori vyvoj babatka, alebo ak nie si tehotna, pride ms.....takze zbytocne to nie je, akurat, ak by nic nevidel dr na sone, moze ti odobrat krv a tam je to istejsie 🙂

kajusa83
autor
•
14. jan 2013

a objednaju ma tak na kontrolu o 2 tyzdne kedy zacina byt srdiecko miminka

juj ale je to pre mna vazne sok
ked som planovala tak sa nedarilo a teraz som sa vnutorne vyrovnala s tym ze jedno dieta mi v dnesnom svete staci a hla ho bum pozitivne testy 😀

redhairy
•
14. jan 2013

@kajusa83 vtedy ked to najmenej caks vtedy tehu pride a su ajuplne bezpriznakove tehu cize nad tym si nelam hlavu 😉

kajusa83
autor
•
14. jan 2013

@redhairy pozeram aj ty cakas miminko? 🙂
mne je to aj tak take neuveritelne az som sa rozplakala ked som uvidela test a ani neviem preco manzel aj dcerka su stastim bez seba a mne je to cele take divne
som si myslela ze ak bude druhe babo hned zistim ze som tehotna ze to spoznam a teraz vobec nic

jankagun
•
15. jan 2013

ja mam obidve tehotenstva "bezpriznakove", a dokonca aj pri prvom a aj teraz pri druhom som mala mrchu 3mesiace pocas tehu,takze sme na to prisli vzdy ked som bola uz v tretom mesiaci :D

kajusa83
autor
•
15. jan 2013

no baby asi to bol len plany poplach
prave som zacala jemne krvacat k dr ani do nemocnice nemam sancu ist...

taja27
•
15. jan 2013

@kajusa83 kludne možes krvacat aj počase tehotenstva....aj špinit..kamoška krvacala do 3 mesaicia až potom zistila že je tehotná byt tebou idem čo najskor k dr....

kajusa83
autor
•
15. jan 2013

@taja27 zajtra idem k dr dnes mi to napriek krvacaniu nedalo a dalsi test som mala pozitivny avsak mam taky ten vnutorny pocit ze mi uz len potvdi potrat....

taja27
•
15. jan 2013

@kajusa83 hm to by si mala ine bolesti pri potrate...alebo mikropotrat

kajusa83
autor
•
15. jan 2013

@taja27 no neviem bolesti mam take mierne ako pri zacinajucej MS avsak podla mna je este skoro na to aby mi pomohli
uvidim zajtra co mi povedia

lala0948
•
Odpoveď bola odstránená
•