Test - je tam duch?
Ahojte, viem ze je to uz velmi otrepana otazka, ale ja ju dávam prvý krát. Vidiet tam niečo? lebo mne nazivo sa tam raz niečo vidí, raz nič..asi mam vidiny. dalujem za vaše názory vopred. foto v komentoch

Nie
negatívny
Nie veru
No ja tam vidím aj hore na druhej foto aj tu na tych zaschnutych ,otázka je, či to nieje len kanalik. Ms uz mešká ? Skus aj iný test inej značky. Držím palce
no rysuje sa tam niečo. 🙂
skúsim zajtra ráno 🙂) dúfam, že to vyšlo, prvý krát sme skúšali po MA
Daj potom vedieť
ďakujem,jasné dám vedieť
Moje testy tiez boli negativne po namoceni a po uschnuti tam bol duch a bola som tehotna
@nin12345 ono ja som videla aj na mokrých ale to sa asi nezachytilo kamerou. nevadi, skusim zajtra rano testnut ci silnie alebo ci to bol fejk..
Akoze nieco tam vidno vzdy lebo tam je ,,predkresleny" ten pruzok ktory ma zreagovat ale tvoj je podla mna pozit.. za take dva dni ho uz bude vidno dobre
Ja som si dnes robila tie isté testy, 2, a úplne snehobiele. Na tvojom vidím. Držím palce
Skus iný test ale je tam cosi vidiet ...
Ano je tam vidno…(nechapem ako sa to da nevidiet ako niektore pisali 😅) ale je to velmi slabe este by to chcelo za 2 dni rano znova a bude urcite lepsie vidno uz
Ja tam tiež niečo vidím, držím palce, aby to vyšlo, skus o pár dní a daj vedieť 🍀