icon

Test negatívny

6. feb 2022

Ahojte viem že to je veľa takých všelijakých príspevkov ohľadom možného tehotenstva ale chcela by som počuť no skôr výdiet názor aj na môj príbeh názor . S manželom keď odchádzal do zahraničia sme stíhly plodné dni ale bolo to pred 33dnami teda posledný necharny deň ,menštruáciu som dostala ešte od dnes 16,dní do zadu . Ale tehotenský test som si robila dnes čo je teda 33dni od skúšania a ani náznak ducha 😢 Môže ešte nastať zmena a ukázať možné tehotenstvo
??

vahcaac
6. feb 2022

Nie, už nemôže nastať zmena :/

autor
6. feb 2022

@vahcaac 😑

ladycat2021
6. feb 2022

uz tu podobne temy boli .. 52 dni od styku .. 51 dni od styku .. to vazne taketo otazky ? nastudujte si nieco o rozmnozovani .. nie ziadna zmena nenastane.. menstruaciu si mala, test negativny a sex bol 33 dni dozadu ..

autor
6. feb 2022

@ladycat2021 to neviem čo kto tu písal som tu na mk po dlhej dobe takže neviem 😏....a ak už neukáže tak nič no budem sa musieť stým zmieriť aj keď ťažko ...a skúšať zas a znova

ladycat2021
6. feb 2022

zacal ti novy cyklus, tak skusajte kazdy druhy den a nie iba raz za mesiac

autor
6. feb 2022

@ladycat2021 čítala som terás keď si mi to tu poslala ale tam sú o dosť väčšie rozostupy či???? Skoro 20dnove a podľa mňa to už je jasné že tehu nemôžu byt 🤔

ladycat2021
6. feb 2022

Vsak to ani nie je mozne 😂 ale vidis, ze aj taki blbi ludia sa najdu 😂

ladycat2021
6. feb 2022

Skusajte kazdy druhy den, vtedy je vacsia sanca, ze sa podari ..a snazit sa nemysliet na mimco .. hoci viem, ze tuzba je urcite velka 😉

autor
6. feb 2022

@ladycat2021 no možno som aj ja blba ale chcela som vedieť či nemám šancu aspoň troška 😔🤔

ladycat2021
6. feb 2022

nie bohuzial v tomto pripade ziadna zmena nebude

autor
6. feb 2022

@ladycat2021 áno velika túžba a ďakujem za radu😇

ladycat2021
6. feb 2022

+ kyselinu listovu nezabudni .. nieco v lekarni ti odporucia 🙂 drzim palce

tosomja
6. feb 2022

Och, prepáč, ale nechceš najprv testovať slovenčinu? Gramatiku? Mám nejaké testy, čo sa dcéra učila na prvom stupni 🙄

nelusiatko
6. feb 2022

Neviem, čo očakávaš od tejto diskusie, aké odpovede? Falošné nádeje? Načo je to dobré? Nie, nie si tehotná, test bol negatívny, máš po ms. Hlavu hore, raz to vyjde...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená