Test po limite: Ako interpretovať výsledky?
Ahojte, je tu už vela diskusií na túto tému, tak prepáčte ak ju začnem znova.
Robila som dva test, jeden včera asi o 3tej ráno, nevedela som spať, no ale zaspať sa mi podarilo a teda neviem kedy čiarka nabehla 😂.
Druhý test som robila dnes, tu viem, že nabehla až po par minutach na takúto, inak mi prišla slabá priam žiadna.
Takéto menšie podvody od testov som jemne čakala, ale momentálne sa to zamotáva. Prvé jemné špinenie som dostala týžden pred MS, potom 5 dní nič a tak som si robila test, (č.1), ale v ten deň som aj začala krvácať, podobne ako pri menštruacií ale s kus inými bolesťami.
Takže som tak mimo zo všetkého, že môžem len čakať a preistotu kontaktovať gynekolôga.
Tak či onak, stretol sa s tým niekto? Ako veľmi to brať vážne, skúsim ďalší test o pár dní, premýšlam nad digitálnym ClearBlue. Na fotke vyzeraju viac šedé, inak sú krásne ružové.

@margit09123 test po limite sa neodčítava, podľa mna je to kanalik, nie su tie ciarky ruzove, ale šedé
@margit09123 zamna si tehotná vyskúšaj digitálny
@dadka1997 ono tie čiarky sú ružové, vravím skresluje fotka, ide mi skôr o to, že som použila ešte jeden pomedzi, ten aj po čase ostal čistý (1čiarka) a bol robený poobede, za to ma to prekvapilo, či len niektoré takto falošne ukážu, ja si samozrejme nechcem domýšlať, skôr ma to zaujíma zo zvedavosti
Toto je podla mna pozit, len ked to uschlo, tak ta ciarka viac vyskocila. Mala som to aj ja na podobnom type testu. Som tehotna.
Ten co nevies kedy nabehla ciarka mozes rovno vyhodit, na druhom ak ti nabehla ciarka do 15 minut tak gratulujem

@margit09123 podľa mňa pozitívne