Test po troch týždňoch meškania menzesu
@jaskolka a ked som bola 5+3 mi vysiel digital clear blue 2-3 ..co neviem ci uz nemal byt 3+
Nevoľnosti vôbec byť nemusia. Ja som mala MA a nevoľnosti boli ešte aj po kyretazi pár dní.
Nevolnosti mat nemzsis. Ja som nevolnosti mala este par dni potom ako mi lekar oznamil ze srdiecko nebije. V 9tt
ale pri tom prvom tehotenstve som mala nevolnosti praveze uz o takomto case , nevedela som fungovat teraz ani neviem ze som tehotna
akoze som rada ze zatial niesu..ale zaroven aj strach ci je vsetko ok🙄
To iba vo filmoch a srtialoch je priznakom tehotenstva skor ako sa moc dotkne testu nevolnost.
Ty mas kolajnice, tak neviem co viac by si chcela. Uzivaj si to
Je úplne jasné pozitívny, není dôvod pochybovať že by nemal byť ok a nevoľnosti nemusia byť prípadne ešte budú...
Kazde tehotenstvo je ine. Pri dcere mi nic nebolo okrekm silneho krcu na 6dpo... Ani chute ani nevolnost nic. Keby som ju necitila a nerastlo brucho neviem ze som tehotna..
Teraz mi bolo nevolno este pred robenim testu a potom uz len tak raz za tyzden, dva mesiace som krvcala a spinila,no babo je zatial.ok. klop klop klop som 18+0 a konecne tyzden nekrvacam. Proste kazde telo je ine a aj kazde tehotenstvo. Mozno je to aj tym ze prvu som cakala dcerku a teraz to je mozno chlapcek.ktovie🤷

Jasne,prečo sa tito nezdá? Hcg rastie..