Test robený 7 dní do menštruácie. Je pozitívny?
Ahojte vysiel mi taky to test myslíte ze je pozitívny? 5.9 som mala ovulaciu a aj nechránený pohlavný styk nieje to skoro aby uz ukazalo 2 ciarku ? Dakujem za každú odpoved 🙂

Je to skoro a nie je to ciarka.
Je to skoro a nie je to ciarka.
@barka1
Ja ju tam vidim aj na druhom teste
Ten druha vyzera celkom nadejne ale pochybujem ze je to zo sexu 5.9.
Sprav o dva dni a uvidis
@sarinka731 7 dni neukaze test pozitivny vysledok
Tieto testy bývajú často falosne . Určite skus aj inú značku.
@sarinka731 7 dni neukaze test pozitivny vysledok
@krasneleto Áno, je to možné. Už týždeň po ovulácii sa v tele začínajú produkovať prvé stopy tehotenského hormónu hCG, ktoré môžu byť zistené citlivým tehotenským testom z moču. Pre najlepšiu spoľahlivosť sa však odporúča počkať až do očakávaného začiatku menštruácie, prípadne aj o niečo dlhšie, pretože koncentrácia hormónu rastie s postupujúcim tehotenstvom.
Prečo je to možné?
Po úspešnom oplodnení a uhniezdení vajíčka do maternice začne telo produkovať tehotenský hormón hCG.
Prvé stopy tohto hormónu sa objavujú v moči približne týždeň po ovulácii.
Existujú veľmi citlivé tehotenské testy, ktoré dokážu detegovať aj nízke hladiny hCG.
Na čo si dať pozor?
Citlivosť testu: Uistite sa, že používate vysoko citlivý tehotenský test, ideálne s citlivosťou 10 mIU/ml, ktorý je určený na skoré testovanie.
Spôsob odberu: Najspoľahlivejší výsledok poskytne skorý krvný test, pretože koncentrácia hormónu v krvi je vyššia, ale aj kvalitný test z moču dokáže byť presný.
Prípadný falošne negatívny výsledok: Ak je test negatívny, ale stále máte podozrenie, skúste test o pár dní zopakovať. S rastúcou hladinou hCG sa zvyšuje aj šanca na pozitívny výsledok. Tak asi niečo natom bude , dam vediet ako bude dalej lebo predtým sme pohlavný styk nemali vobec takze mozne to je ako píšu

Pridaj ho do diskusie. Nedá sa zväčšiť. Nič nevidno.