icon

Test Slniečko: Diskusia a názory na fórum

20. aug 2024
Test Slniečko: Diskusia a názory na fórum
egonsk
20. aug 2024

jeden rozpity a druhy negativny...

autor
20. aug 2024

@egonsk ten som fotila hneď po namočení

egonsk
20. aug 2024

skus si dat v sobotu repete, toto je na urovni statistickej chyby 😉

nina0412
20. aug 2024

Skus odfotiť keď zaschnu drzim palce 😇

autor
20. aug 2024

@nina0412 mám tu dva príspevky a tam sú testy zaschnute chcela som dať do tohoto príspevku len som ho nevedela nájsť

autor
20. aug 2024

@nina0412 tu sú po zaschnutí

mariska1989
20. aug 2024

Myslím že falošný nakoľko takto sú aj od mama test a isto budú na jedno kopyto. Koľko dní mešká? Alebo teda skôr koľko máš do ms ?

autor
20. aug 2024

@mariska1989 do ms mám 10 dní ale včera ráno som mala dosť silné bolesti a tie trvaju aj dnes už slabsie ale také ako keby ma dôjsť MŠ ešte pripomenieme aby ste ma pochopili mám už dve deti a pri nich som testy nerobila iba pri druhom a to mi robila švagriná to si pamätám ako dnes že som mala slabú a tiež som mala asi oko 15 dní do MŠ predtým a toto som už bola skoro 3 mesiace tehu tak aby ste ma chápali

mariska1989
20. aug 2024

Bolesť môže byť aj sprievod ovulácie . A test neukáže 15 dní pred ms takže treba možno viac preštudovať ako funguje ženské telo . Áno môže sa stať že možno 1 z 1000 žien majú ovulaciu hneď po ms . Ďalšia vec bolesti ako pri ms poprípade pichanie môže byť sprievod uhniezdenia ale test by isto neukázal napr 4 dní po ovu že si tehotná takže možno by som teraz počkala aspoň do nedele ak sa chceš testovať tak skoro a skúsiť test . Ale prikláňam sa falošné že sú . Alebo si kúp digitálny a ten ti ukáže či si či nie pri takýchto testoch

kessica87
20. aug 2024

Počuj ty koľko tých tém zakladáš? 🫣

autor
21. aug 2024

@kessica87 počuj prečítaj si vyššie prečo toľko tém zakladam tam to máš napisane

banderaska29
21. aug 2024

nie si tehotná. máš ovuláciu.

autor
21. aug 2024

@banderaska29 testy som skúšala po ovulacii

banderaska29
21. aug 2024

no nie si tehotná. tehotensky test sa robí, keď ti mešká menzes. neviem, kedy to už niektoré pochopíte. nie počas a po ovulácií, ale po vynechaní menzes. čo z toho vlastne máš, ako ta može napadnut, že možeš mat na cca 20 cyklus pozitívny tehotenský test a ešte takú blbosť zavesíš na internet. biologia, ludske telo ti asi nic nehovorí. naozaj to tu je dennodenne niečo proti zdravému rozumu s tymi tehotenskymi testami.

kessica87
22. aug 2024

Nenašla som vysvetlenie...🫤