icon

Test somr robila 4 dni pred očakávaným menzesom. Podarilo sa?

kaporka
18. apr 2018

Baby je tam niečo???? Test robeny dnes rano 4 dni pred ocakavanou menstruaciou.. najprv nebola ziadna ciarka a po 5 minutach toto... test nie je z tych najcitlivejsich

Test somr robila 4 dni pred očakávaným menzesom. Podarilo sa?
Strana
z2
evka64
20. apr 2018

@mamulda92 dakujem, hadam z toho nieco bude 🙂 som asi 12dpo, to uz mal byt viditelna ciarka nie?

cammille
20. apr 2018

@soldi ved to som aj napisala😊 takato slaba ciarka moze byt na ovulacnom kedykolvek pocas cyklu a nic neznamena. Jedine ak je v case ms ovulacny pozitivny - teda obe ciarky rovnako silne, moze to znamenat tehotenstvo, kedze ovulacny reaguje aj na hcg. Ale takisto moze byt negativny aj napriek tehotenstvu. Takze sa ovulacnym testom tehotenstvo spolahlivo zistovat neda😊

kaporka
autor
20. apr 2018

Baby dva dni pred MS, ale boli ma v podbrusku, je to normalne???

janciqa
20. apr 2018

@kaporka je to uuuuplne normalne....ja som mala silne bolesti v podbrusku...akoby uz uz mala prist MS...no nedosla....potom sa dostavila unava a dalsie priznaky....ale k tomuto tvojmu testu sa neda povedat nic ine iba blahozelam a tes sa...budes mamina!!!! 🙂

kaporka
autor
23. apr 2018

Ahojte baby , dnes som bola u lekára, ano viem je to skoro poslednú menštruáciu som mala 18.marca, doktor bol opatrný a mám prísť v piatok zatiaľ povedal len že mám zväčšenú sliznicu maternice ale vyzera to nádejne. Bola som tam hlavne kvôli štítnej žľaze a mala som skôr problémy s pečeňou a kyselinou močovou bála som sa aby sa nič nestalo ale lekár ma upokojil.. držte palce.

mamulda92
23. apr 2018

@cammille tak ako som to cakal sme tehotny tesime som velmi

nika_116
28. apr 2018

@smileba Smiem sa spýtať ako sa cítite??? Necítite bolesť v podbrušku také "pichance" vo vaječníkoch ako pri MS??

laura_222
28. apr 2018

@kaporka taku som mala pri dcerke potom uz len silnela, drzim prsty 😊

smileba
28. apr 2018

@nika_116 sem tam ma zabolí v podbrušku, ale nič strašné to nie je, až sa bojím ci je to normálne ze v podstate žiadne príznaky iba cez deň trosku zvýšená teplota, lekár zatiaľ videl len gestacny vacok tak sa nevedel vyjadriť ci je všetko v poriadku. Mam prísť o dva tri týždne...

nikky1511
30. apr 2018

pekny dnik prajem myslite ze pozitivny?

cammille
30. apr 2018

@nikky1511 vyzera ze ano😉 grstulujem a drzim palce nech silnie😊

kaporka
autor
30. apr 2018

@nikky1511 hej aj podla mna ano ale ak by si ho rozobrala vidis lepsie, podla mna tie sklicka skresluju

kaporka
autor
6. máj 2018

Ahojte baby, podľa menštruácie by som mala byť dnes na začiatku 7tt. Včera som mala hnedý výtok a išla som na pohotovosť, bolo to po týždni čo lekár robil sono a zasa videl len gestačný vačok a žltkový vak.. prvé sono bol 7 mm a včera 28 mm veľký gestačný vačok. Je to normálne?? Či sa mam báť a podotýkam mam 35 dňový cyklus
Veľmi sa bojím a celú noc som preplakala

lily411
30. apr 2020

Ahojte prosím o radu . Snažíme sa po neúspešných IVF prirodzene o bábo. Mali sme styk v čase ovulacie, mám 3 dní do menzesu a pred tromi dňami som mala bolesti ako na mrchu plus ruzovy vytok sem tam hnedý ale len ked som sa utrela . Odvtedy nič a dnes, len ked som sa utrela troška žltý. Test samozrejme negatívny. Nič ma neboli ,ani prsia ... brucho ako na ms ma bolelo v čase keď som mala hnedý vytok . Nikdy som to nemala preto prosím o kazdu info či by mohlo ísť aj o tehu . Ďakujem ❤

Strana
z2