icon

Test ukazuje druhu čiarku ďalej ako má.

adusa123456
29. jún 2019

Dobry den. Chcem sa opytat, ci ste sa stretli s takymto testom a ci bol nakoniec pozitivny.. MS som mala naposledy pred 2,5 rokmi, kedze som bola tehu a potom kojila.. pred casom sme mali raz nechraneny sex a vlastne sa s muzom ani extra nechranime-mame len prerusovany styk.. pred mesiacom som prestala uplne kojit a potom ma zacalo pobolievat podbrusko, ale ms stale neprisla..zacala som sa bat dalsieho tehu, ked mi 2xprislo zle a teraz posledne dni chodim stale cikat, aj ked malo pijem... 2 testy boli negativne s niekolko dnovym odstupom a dnes rano mi test ukazal toto.. minule tehu mi ukazovali testy hned 2 ciarky 🤔

Test ukazuje druhu čiarku ďalej ako má.
anonymka007
Autor odpoveď zmazal
tosomja
29. jún 2019

Skus este jeden , tento je chybny.

sunny15
29. jún 2019

Chybný test,premočený test...skús ďalši tento je neplatný.

veronikaszabova
29. jún 2019

@adusa123456 treba novy spravit. Tento je chybny

alicavincur
19. júl 2019

Ja som si tento istý test robila dnes ráno, 2deň meškajúcej menštruácie. A tiež som si nie istá. 5dni pred menštruáciou som mala drobné špinenie. Veď viete v dnešnej dobe si už ničím nemôžme byť istý. .....

nika898
19. júl 2019

@alicavincur krasne pozitivny tehu test 😉

alicavincur
19. júl 2019

@nika898 trochu som v šoku, ale je to krásne 🙂 aj keď dosť silná čiarka na to, že mám len druhý deň meškajúcu menštruáciu?....

candii
19. júl 2019

@adusa123456 tento test nie je pozitívny

nika898
19. júl 2019

@alicavincur ja som mala taketo ciarky ked mi den meskala menstruacia dokca pri druhom tehu som takto mala aj cez den nie iba z raneho mocu a teraz mi po dome behaju dvaja zbojnici.