icon

Test Woman Secret baby

19. okt 2025

Woman Secret baby testy - duchujú ?(Ak tam niečo vôbec vidíte ) Spodný robený predvčerom ráno , vrchný robený dnes ráno . S manželom sme trošku podcenili situáciu a vlastnou chybou sme mali nechránený styk 15 dni dozadu (ovu mohla byť cca 11-12 dni dozadu podľa kalendára ). Tabletku PO som neriešila , nakoľko o prvé dieťa sme sa snažili naozaj dlho a nedarilo sa ...🙄

Test Woman Secret babyTest Woman Secret baby
anonym_7bfb43
19. okt 2025

Podľa akého kalendára?

anonym_d11daf
19. okt 2025

Ja som robievala mama test, koľko vám meškajú? Slabé čiarky vidím ❤️
Raz som mala také slabé čiarky meškali mi 5dni, a žiaľ som mala biochemické tehotenstvo, na 5den som dostala menštruáciu. Bola som ztoho sklamaná… ale potom na druhý krát už nám to vyšlo 🙏🏼❤️❤️

autor
19. okt 2025
@anonym_d11daf

Ja som robievala mama test, koľko vám meškajú? Slabé čiarky vidím ❤️
Raz som mala také slabé čiarky meškali mi 5dni, a žiaľ som mala biochemické tehotenstvo, na 5den som dostala menštruáciu. Bola som ztoho sklamaná… ale potom na druhý krát už nám to vyšlo 🙏🏼❤️❤️

@anonym_d11daf ešte mi nemešká MS, v utorok má prísť 😬

autor
19. okt 2025
@anonym_7bfb43

Podľa akého kalendára?

@anonym_7bfb43 podľa menštruačného kalendára , appka v mobile .Ja si plodné dni nesledujem , chránime sa (až na túto jednu nehodu , viem že appka je úplne orientačná takže sa nespolieham , úprimne viac by mi vyhovovalo keby boli negatívne

anonym_7bfb43
19. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_7bfb43 podľa menštruačného kalendára , appka v mobile .Ja si plodné dni nesledujem , chránime sa (až na túto jednu nehodu , viem že appka je úplne orientačná takže sa nespolieham , úprimne viac by mi vyhovovalo keby boli negatívne

@anonym_autor a máš v telefóne správne nastavené? Lebo inak telefón nevie kedy máš ovuláciu a keď ti kalendár ukazuje že máš ovulácia tak to tak nemusí byť. Ono to môžeš mať dám príklad týždeň pred ms a nie v strede cykli

lienka.7
19. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor naozaj nič v zlom, ale rob testy, keď ti mešká a nebudeš musieť naháňať duchov.
Ale aby som ti odpovedala na otázku, mne tento test nikdy neduchoval, ale robila som si ho, keď mi 3 dní meškalo a koľajnice som mala také ze az.

anonym_d11daf
19. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak to je super, pretože ešte vám ani nemešká a vám to ukazuje❤️❤️🙏🏻 bude to silnejšie keď vám začne meškať, a robte si testy každé 2dni pretože tak sa dvojnasobnuje hcg 🙏🏻 držím palčeky

krasneleto
20. okt 2025

@anonym_autor no... neviem neviem.... zopakuj test zajtra....

autor
22. okt 2025

Píšem pre všetkých , na druhý deň mi prišla skoršia ms (o dva dni skôr ) ...buď biochemické , alebo chybné testy , tak či tak v tejto situácii som rada 🙏😊