Testovali ste viackrát?
Ahojte. Všade čítam, že je najlepšie si zopakovať test o pár dní a ženy, ktoré testujú aj týždeň po teste. Avšak je tu niekto kto sa otestoval, vyšla viditelná čiarka (je jedno akej intenzity ale bola viditelná) a nechal to už tak? Teda netestoval znova len sa objednal potom k dr.?
Nie, netestovala. Test mi vyšiel pozitívny, menstruacia neprišla.
Načo sa mam stále testovať?
Ja som testovala len raz. Bola som si ista twhotenstvom.
Ja🙂 ale ja mam nepravidelnú menštruáciu čiže to ze neprišla načas mi nebolo divne... Potom som sa otestoval test bol pozitívny tak som si vypočítala koľko mi vlastne mešká bolo to dákych 10 dní ptm som volala doktorovi ze kedy sa chodí po poz.teste a Sestrička povedala ze keď mešká 2 týždne... Tak som ešte chvíľu počkala a išla k lekárovi
Dnes mám dostať ale snažili sme sa tak som skúsila test a slabá ale viditelná čiarka (nemusím sa otáčať na svetlo alebo hľadať správny uhol ako je zvykom😁), tak rozmýšlam čo ďaľej. Či pretestovať alebo počkať či nahodou nepríde (daj bože nech nie 🤞🏻) a keď nie tak zavolať dr
pockaj este dva tri dni a potom urob test
pokial je čiarky ešte slaba a nie sú to koľajnice tak áno, otestovala by som sa ešte raz. Napr. za týždeň. Ak tam budú koľajnice potom sa treba objednať k dr. na potvrdenie tehotenstva
Načo mu chces volať? K dr treba ísť najskôr 2 týždne po meškaní ms.. skôr ísť je zbytočne.. a stresujuce
@alchemilkazltozelena Volať a ísť nie je to isté 🙂
Ja som testovala len raz ale 4 testy naraz 😂 prva ciarka mi vysla rychlejsie ako kontrolna, ale ja uz som bola v 8tt. K lekarovi som utekala hned na druhy den rano a isla by som hned aj keby som na to prisla skor.
V prvom tehotenstve som urobila jeden test po týždňovom meškaní menzesu, bol jasne pozitívny, tak som to brala, že som tehotná a nič neriešila až do 9tt, kedy som šla na gyndu. V druhom tehotenstve mi vyšla veľmi slabá čiarka po pár dňoch meškania, tak som testy opakovala v 2 dňovom odstupe, kým nebola zreteľná. Potom som to už brala ako tehotenstvo a nič ďalej neriešila do predpokladaného 8tt, kedy som začala krvácať a šla na gyndu.
Ja som testovala 2x denne asi tyzden, ja som tomu nechcela uveriť :D
Testovala som viackrat, teda na zaciatku... Ale ked uz su kolajnice ako svet, tak to uz nema vyznam. Chapes, ked mas hcg 10000, tak aj keby ti kleslo, tak by to bolo vidno ba teste az asi o 2 tyzdne... Tak to uz nema zmysel.
Ja som testovala v deň keď som MD mala dostať no po niekoľkých biochemických a problémoch pri tehotenstve s prvým synom som radšej robila testy týždeň s rozostupov 2dni aby som vedela že HCG stúpa a neklesá. Keď som videla že je to v poriadku volala som lekárovi a ten ma chcel hneď vidieť a dal mi tabletky na udržanie
1x som testovala 2jrat aj to len preto ze dva dni po termíne ms mi vyšiel duch ze som si sama myslela ze to len chem vidieť, tak som kúpila digitálny a potom som už ne testovala, keď neprišla ms ani po ďalšom týždni tak som zavolala lekárovi. Ďalší krát som testovala už len raz keďže test bol pozitívny. Ale vždy som testovala až po vynechani ms nie 2 - 3 dní po styku ako niektoré ženy
A potom sú ženy kt si prešli niekoľkými MA tak testujú viackrát ci test silnie kvôli obavam
Ja tiež iba raz som si robila test po 3 dňoch meškania, boli jasné dve čiarky. Tak bolo zbytočné kupovať ďalšie testy. Počkala som dva týždne a objednala som sa ku gynekologičke a tehotenstvo sa potvrdilo. 🙂
Ja som sa objednavala 2 tyzdne po meskani, ale tak, ze mi prva navsteva vysla na 9tt., aj to len pozrel, ano, je tu, vsetko oka, ma 2 cm, nemam co viac riesit, vytlacil foto a vidime sa v 12tt. 😁

Odporuca sa zopakovat, lebo niektore su nedockave a robia si testy prilis skoro, este im ani ms nemeska a na testoch nic nevidno alebo su uplne nejednoznacne.
Ja som si test robila az ked mi ms meskala asi 5 dni a vysiel jasne pozitivny test. Jeden. Potom som sa objednala k dr.