icon

Testovanie skôr ako očakávaná menštruácia: Neodolala som pokušeniu

evulienka_1
3. nov 2023

Ms má prísť 9.11 no neodolala som a skúsila som test

Testovanie skôr ako očakávaná menštruácia: Neodolala som pokušeniuTestovanie skôr ako očakávaná menštruácia: Neodolala som pokušeniu
Strana
z2
mirka2019
3. nov 2023

@evulienka_1 ja ju tam vidim 😊

elenka.k
3. nov 2023

9 ? sprav si test keď ti bude meškať, ja tam nevidím nič, prepáč

lilenka141
3. nov 2023

@evulienka_1 ja tam vidím ducha ❣️ mne ma tiež prísť 8-9.11 a dnes som testovala a nič 🫣 ale aj pri malej som mala ducha asi až po 4 dňoch meškania… ale keď vidím ako babám vychádzajú 8DPO tiež ma to láka 🫣 aaaaa držím palce

evulienka_1
autor
3. nov 2023

@lilenka141 ešte sa neteším skúsim o 2 dní a uvidíme či to vyšlo alebo nie ...držím ti palce ♥️

lilenka141
3. nov 2023

@evulienka_1 máš aj nejaké príznaky ? Lebo ja už mám 3 deň stále hustý biely vytok a je ho dosť to som nikdy nemala pred menzesom vždy mávam sucho.

evulienka_1
autor
3. nov 2023

@lilenka141 je mi tak zvláštne neviem to ani popísať a nič konkrétne

ivkav5
3. nov 2023

@evulienka_1 ja tam vidim 🙏držim palce, mne vyšiel prvý testik pozitívny presne 6 dní pred menštruáciou 😍

svokrinjazykmonika
3. nov 2023

@evulienka_1 vidno tam čiarku, držím palce aby sme mali pravdu

zuzanockamt
3. nov 2023

@evulienka_1 Aj ja vidím náznak druhej čiarky. Mne prvý test vyšiel na 9 DPO, čiže asi 5 dní pred MS.

sweet20
3. nov 2023

@evulienka_1 ja vidim ju tama ale skus dalsi ked ti bude meskat

ivkav5
3. nov 2023

@evulienka_1 takto som to mala aj ja presne, teraz som 13tt 🙂 držím veľmi palce…otestuj sa tak o 3 dni ultra včasným testom a uvidíš🙂

evulienka_1
autor
3. nov 2023

@sweet20
@ivkav5 určite skúsim o pár dní

bejbs123
3. nov 2023

Ja nechcem byt zla,ale asi mi to uz neda…nedepta vas to,ze kazdy mesiac sem pridavate fotky s kanalikom,ludia vam pisu,ze testy su pozitivne a vam to dava falosne nadeje?moja psychika by bola uz asi v haji…pockajte kym bude meskat ms a ak budete naozaj tehotna,// vam vybiju oci

zuzanockamt
3. nov 2023

@bejbs123 To je snáď každého vec, kedy si urobí test. Vždy som testovala pred MS a dve čiarky boli až vtedy,keď som bola tehotná, žiadne kanáliky. To ťa fakt dokáže rozčúliť, že niekto si urobí test pár dní pred príchodom MS?

lilenka141
3. nov 2023

Toto je deptajuce nie to že máš ducha… ja mať taký test skacem od radosti 🫣

bejbs123
3. nov 2023

@zuzanockamt cakala by som,ze zena,ktora ma 3deti,vie ako vyzeraju pozitivne testy a nie je odkazana na to som naozaj kazdy mesiac hadzat negativne testy,kde je vidiet iba kanalik a chlacholit sa iba tym,ze zeny jej tu vypisuju,ze testy su pozitivne aj ked nie su,je to totalne negativny test,ta ciarka,ktoru tam akoze niektore vidia je seda,kazdemu asi robi dobre na psychiku nieco ine

evulienka_1
autor
3. nov 2023

@bejbs123 nechápem aký máš problém ...Snažíš sa na mne si viliat zlosť či čo ...Jednu radu ti dám čo keby si sa starala o seba a mne dala pokoj ...Nič nikomu nerobím ...a keď ti vadia také príspevky tak načo sem chodis ..nechápem ....

evulienka_1
autor
3. nov 2023

@bejbs123 a ťa čiarka šedá nie je keď neveríš pris sa presvedčiť som doma ukážem ti ....Ty asi hráš na psychiku nikto iný .máj sa

zuzanockamt
3. nov 2023

@evulienka_1 Netreba si z týchto príspevkov nič robiť. Vždy sú v týchto diskusiách nicky, ktoré chodia písať o negatívnych testoch a že tam nič nie je, atď.

evulienka_1
autor
3. nov 2023

@zuzanockamt šak nech si poviprava keď ju to bavy aj tak nič tým nezmení

nikiki29
3. nov 2023

@evulienka_1 ja som mala takú a som 19tt 😇 treba len dúfať, že bude silnieť. Skús o 2 dni. Ja som testovala každý deň (zbytočne), ale boli to len nebadateľné rozdiely 🙈

lucia7933
3. nov 2023

ahoj ja som mala tyzden pred terminom MS rovnaku ciarku mozno este slabsiu 😉 a krasne silnela

bejbs123
3. nov 2023

@evulienka_1 netusim,kde som si vylievala zlost,pisem len pravdu,ak vas to hneva,je to vas problem,nie moj,zlost tu mate teraz jedine vy,ale aspon sa mi potvrdilo to,ze sem hadzete tieto prispevky,lebo vam robia dobre tieto falosne nadeje od zien a prosim vas utekajte sa aspon doucit gramatiku,pretoze sa to po vas neda citat😅

lilenka141
3. nov 2023

@evulienka_1 no pravdepodobne @bejbs123 psychika už ma v háji ako písala …keď sa mi niečo nepáči nepíšem… pozriem niečo iné… mne trvalo asi pól roka kým som sem niečo pridala… vždy som bola len pozorovateľ… ale kým viac času uteká a mesiac čo mesiac sa nám nedarí dávam aj ja príspevky … minulý mesiac som mala omnoho slabšieho ducha v deň očakávanej menštruácie po 4 dňoch prisla… takého to sucha som mala pri dcérke a momentálne ma 5 rokov

evulienka_1
autor
3. nov 2023

@bejbs123 ha ha ha ďakujem 😉😉😉😉😉😉

katy084
3. nov 2023

su dve...🙂

veronikanina
3. nov 2023

Ahojte chcem sa opýtať pri testovaní naskočila hned čiarka tehotná . Nie po limite žiadne hľadanie čakanie. Ale je to normálna čiarka alebo zle testy je to test GsMama klasický 10/ka .... je to kanáliky či tehotenstvo duch či normálne čiarky ja som a tých testov blázon 😐 25/ ja Digi ukázal - žiadne tehotenstvo ale mám 4 dní do ms.. urobila som test lebo cítim že má pár dní boli dosť brucho a paličkove boli takéto a ukázal hneď tehotenskú čiarku žiadne čakanie žiadne pod limite.... Ďakujem

wejuska7910
3. nov 2023

@veronikanina mas dve ciarky,nieje co riesit.digi ak je 25 tak ti este neukaze az neskor,tieto obycajne su zvacsa 10 tak ti zachyti skor

ivkav5
3. nov 2023

@veronikanina ak chceš digi, tak si urob clearblue včasný 🙂 ostatné ešte asi neukážu, tieto sú citlivejšie

Strana
z2