icon

TestVidíte niečo na mojom teste?

meno4321
17. mar 2020

Ahojte baby vydiet tam niečo? Mne sa zdá ze na druho vydim ducha alebo s ami to len zdá som 10 dní do MS

TestVidíte niečo na mojom teste?
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
michaella24
17. mar 2020

Nechápem na čo sa tak skoro testuješ 🤦 Ak máš normálny cyklus, tak sa sotva stihlo vajko uhniezdiť, ak vôbec. Testy sa majú robiť v čase meškajúcej menštruácie alebo v deň kedy ju čakáš. A nie takto, baby nerobte si tieto stresy a sklamania zbytočne, niekto vám možno dá falošnú nádej a potom budete plakať do vankúša. Testy sú biele ako sneh a to som ja na duchov slepá, no toto vidím. Držím ti palce, aby si otehotnela, ale fakt, neblázni sa takto skoro 🙂

meno4321
autor
17. mar 2020

@veronika4495 okik Ďakujem🙂 počkám teda do MS ale mam taky pocit ako pri prvom že by som mohla byť tam som tiež už v 3tt mala ducha ale ako vravíš počkám do MS a uvidim

meno4321
autor
17. mar 2020

@michaella24 No ved jasne ďakujem 🙂 pri prvom som si tiež robila pred meškaním MS a bol duch chodím často močiť pobolieva ju má kríze tak som hneď myslela n tehu ale ako vravíš teraz je to skoro počkám do MS 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
natalindaaaaa
17. mar 2020

10dni do MS je naozaj velmi skoro, HCG by mal test zachytit cca 11 dni po ovulácii (takže nejake 4-6dni do MS)

michaella24
17. mar 2020

Ja som si robila v deň očakávanej, ale všetky príznaky boli identické s menštruačnými, no mala som ten pocit a posledný test v šuflíku. Hneď krásne dve čiarky, žiadne hľadanie pod lupou. Počkaj si a myslím to naozaj dobre 🙂 Ja som tiež bola prvé dva mesiace trošku magor z toho, potom som si povedala, že už nič nebudem riešiť, bábo príde, keď bude chcieť a hneď sa tak na ďalší mesiac stalo. Žiadny stres ♥️

meno4321
autor
17. mar 2020

@natalindaaaaa Ďakujem za radu 🙂

natalindaaaaa
17. mar 2020

@meno4321 za maličko a držím palce ❤

jaskolka
17. mar 2020

Kdeze tak skoro, nijaký test ti nič neukáže, ja som len tak z nudy urobila dva dni pred menzesom, ani duch! Až pri 4 dnovom meškani slabulonka bola. Každé tehotenstvo je iné, rôzne to stúpa. Ale 10 dní je veľmi skoro. Testy sú úplne biele, zbytočne si vyhodila dva.. Viem, že je ťažko čakať, ale čiarky si neprivolas takým testovaním. Bud tehotná si a zistíš to, keď nepríde menzes, alebo nie si, a potom tlak tak nepotrebuješ testovať, keď sa dostavi

meno4321
autor
17. mar 2020

@jaskolka Ano no je to tak ako vravíš ja som si až neskoro uvedomila ze je to si skoro ešte ale ten vnútorný pocit mi nedal no počkám pekne do MS a nechám tomu voľný priebeh dakujem

veronika1234512345
17. mar 2020

Ja nevIdim nič.
A rob test keď ti menzes mešká. Ak bude meškať.

terezka288
18. mar 2020

@meno4321 ja som videla prveho ducha ked som mala 5 dni do menzesu a bolo to pred nedavnom ak ti to pomoze😊

meno4321
autor
18. mar 2020

@terezka288 jeeej ďakujem určite pomohlo skúsim o týždeň ďakujem ☺️

anzim
19. mar 2020

Ahojte mamičky mali ste niektorá takýto test a myslíte že stoho niečo bude 🙂