Testy a slabá menštruácia
Pred 4 dňami som dostala slabý menzes. Trval 2 dni. U mňa dosť nezvyk. Aj keď tento cyklus som bola mierne nachladnutá. Test som skúsila včera a čosi sa mi tam zdalo, tak som urobila test aj dnes ale inej značky a nevidela som tam nič.b Ak som tehotná, tak ukáže mi čiarku každý test 10kový alebo musí byť tá istá značka? Všade čítam že sa musí testovať tou istou značkou lebo iný test nemusí nič zachytiť.
@mimusa94 moje testy a cakam len jedno. Nie dvojky 🙂
Nie si tehotna. Chranis sa, menstruacia bola, test negativny. Preco sa stale testujes?
@tinkavvv pretože na jednom teste (pred dvoma dňami)bola čiarka. Ten istý test som zopakovala aj dnes a bola tam znova čiarka aj keď vôbec nezosilnela čiže asi len kanálik.
Ale naco vobec robis prvy test, ked sa chranis rovno dvojmo a mala si menstruaciu? To ze bola trosku ina, je normalne.
@tinkavvv lebo je proste paranoidna a nechape, ze ma ist k psychologovi. Ze janka_01? 🙂
@mysiacik28
@tinkavvv pretože menzes bol slabý. Tak som si pre istotu urobila test kde vyšla slabá čiarka. A dnes na rovnakom teste znova, aj na druhom mi vyšla slabá čiarka. Ale vďaka už som volala gynekologičke že mám slabé čiarky na teste
Ten test co si pridavala nemal ziadnu slabu ciarku.
Ta z teba musi mat radost 🙂
@mysiacik28 volala3som jej prvý krát od kedy sa bojím.
@tinkavvv veru mal, len nešla odfotiť. V pondelok tam mám ísť. Aj keby som šla zbytočne tak hlavu mi neutrhne. Teraz som mala sex aj v pondelok ale mali sme až 4 ochrany čiže tam by bola veľmi veľmi malá šanca.
A keby len jeden test mal slabú čiarku tak kašlem na to. Ale slabá čiarka bola na 3 testoch.
Ale v tom case (po menstruacii) by tam mali byt kolajnice! Nie ciarka ktoru len tak tak vidno a vlastne ani nie je.
U psychologa si bola?
@tinkavvv nie, najprv pôjdem ku gynekologičke kedže aj slabá ružová čiarka je čiarka a potom možno pôjdem ku psychológovi alebo psychiatrovi
@tinkavvv zbytocne jej pises.
@veronikaszabova to áno, a viem že budem znova stresovať ale budem sa snažiť nevypisovať tu. V pondelok ma skontroluje a uvidíme na čom som. Mne len naozaj nejde do hlavy ako je možné že mi tie dva testy čosi ukázali. Na živo to bolo tiež vidno. Videla tie čiarky aj moja mama. A dr.max a livsane negat. Aj baby top test tam čosi bolo ale asi len kanálik.
Na tvojich testoch žiadna druhá čiarka nebola, ak máš vidiny daj sa vyšetriť.
@januska12323 ale veď ste ten test v rukách nemali. Ako môžete tvrdiť že tam nič nebolo. Uvidím v pondelok že či ste mali pravdu. Ak mi doktorka vynada tak mi vynada čo už
Vidím, že tam nič nie je na to ho nepotrebujem mať v ruke. V danom čase týždeň od MS by boli také koľajnice čo aj z troch metrov vidíš.
@januska12323 ok vďaka, tak tam možno pôjdem zbytočne ale nič za to nedám.
Naozaj sa objednaj radsej k psychologovi. Takto sa zbytocne trapis a nechapem, ze to nevidi tvoj manzel/partner...
@tinkavvv vidí ale len občas, pretože je neustále v zahraničí. Najhoršie je že mám schizofréniu čiže sa trápi len "jedna časť zo mňa) . Kedysi som sa nachodila všade, na rôzne vyšetrenia a ku rôznym odborníkom ale nepomohli. Ja ani neviem čo sa zmenilo a prečo sa tak bojím tehotenstva keď s priateľom som skoro dva roky a príspevky tu pridávam od leta
A chodis k psychiatrovi kvoli schizofrenii? Ved o tom viac by si mala byt nastavena na nejaku liecbu.
Ty uz si tak zblbnuta s tych testov, ze vidis ciarky aj tam, kde nie su.
@veronikaszabova tak to by som ich videla na všetkých testoch. Teraz len na 3 aj to.. už to nerozoberam. Pôjdem na gynekologiu a tam to buď potvrdia alebo vyvrátia. Aj keď neviem či doktorka už niečo uvidí. A ak by neprišla ďalšia menštruáciu tak zavolám znova
Od augusta sem kazdy tyzden davas fotky testov. Stale si myslis, ze nemas "problem"?
Radšej ako gynekológa volaj konečne na psychiatriu, táto obsesia nie je normálna.
4 ochrany? :D :D :D :D :D :D boze ja sa pocuuuuuuram prisaham :D :D toto je strop :D :D :D
@janka_01 vies si vobec ten sex uzit? Uvolnis sa pri nom?
Ale zeny, ona ma psychiatricku chorobu. A ocividne neliecenu. Okrem toho, ze si namysla tehotenstvo, tak sme sa dozvedeli, ze ma aj schizofreniu. Vysmievanie jej nepomoze.
Ale ak jej nevie pomoct vlastna rodina, ktora asi pred problemom zatvara oci, my jej nepomozeme. Ona nerozmysla racionalne.
Ahojte a ja sa pridám kedy je najlepšie urobiť test včera bol pohlavný styk a to je asi skoro keď som robila dnes test a bol negatívny

Dievčatá, digitálny by niečo ukázal ak by včera na teste bola čiarka? Či to je ešte skoro keďže je menej citlivý?