icon

Testy sú negatívne a menzes nemám

eliskaaa57
25. aug 2023

No zienky este stale nemam menstruaciu a teh testy su negativ co mam robit mam este cakat a skusit test ???

veronikaszabova
25. aug 2023

@fallon1
"tak ti odporucim otocit sa celom k stene na vzdialenost cca 20 cm a mozes rozpravat."
Odpoved hodna maleho decka

fallon1
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
25. aug 2023

@fallon1 chcela pocut skusenosti druhych ZIEN! Zbytocne s tebou debatovat

fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
25. aug 2023

@fallon1 😂😂😂😂 omg chlape.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
eliskaaa57
autor
25. aug 2023

@fallon1 toto je v pxxx stebou 😂😂😂😂

janetinka27
25. aug 2023

@eliskaaa57 ahoj, napisala si malo podrobnosti. Meskanie ms mohlo sposobit cokolvek. Kazdy organizmus je iny. Ms moze meskat bez toho, aby bol pritomny vacsi problem. Staci, ak k ovulacii doslo neskor, k ovulacii nedoslo vobec atd.
Ak ms do dvoch tyzdnov nepride, mozes navstivit gynekologa. Moze pichnut napr.vyvolavacku,ak posudi,ze by to pomohlo. Ms zrejme pride aj bez toho, pokial tam nie je tehotenstvo.
Problem by mohol byt, ak sa situacia bude opakovat,ak sa cykly vyraznejsie predlzia.

janetinka27
25. aug 2023

@eliskaaa57 ps: @fallon1 ti to popisal velmi vystizne, aj ked s nepochopenym huorom.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
eliskaaa57
autor
25. aug 2023

@janetinka27 teraz to mam prvy krat ano mala som posunutu ovulacio na 20 DC mam ciklu 27 dni menzes mi meska 3 dni .. a snazime sa o dietatko takze pri ovualci sme sa poznazili 🙂menzes bi som mala mat 30 teho. Tak neviem

eliskaaa57
autor
25. aug 2023

@fallon1 🤯

eliskaaa57
autor
25. aug 2023

@fallon1 ides za gynekologa ci co ze tak to studujes a debatujes o mezes a tak dalej 😀

zuza265
25. aug 2023

@fallon1 nie🙂 chce to cas a dalsie “priznaky”. Z tohto sa nic neda urcit

fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
25. aug 2023

@eliskaaa57 a kolko dni mas od ovu?
Ms by si mala mat 30.8.? Potom ti este nemeska, ci?
A ovu si mala potvrdenu?
Ps: Aj muzi toho vedia o ms celkom dost, dokonca vyucuju rozne metody sledovania cyklu.
Moj muz vie o cykle ovela viac ako mnohe zeny, nakolko vyuzivame creigton model a tam to bez urcitych vedomosti nejde.

zuza265
25. aug 2023

@fallon1 ja som reagovala na to, ze ju posielas ku gynekologovi. Nasledne (neviem preco) si napisal: problem vyrieseny. Na co som odpovedala, ze nie je 🫠 a dovysvetlila, lebo tvoja ironia a informacie/odporucania co pises nemusia byt uplne spravne 🙂

fallon1
Odpoveď bola odstránená
eliskaaa57
autor
25. aug 2023

@janetinka27 som 9 DPO…no mozno vedia daco ake je ich malo

janetinka27
25. aug 2023

@eliskaaa57 9 dpo nie je meskanie. Testujes skoro. Skus kuk nieco o lutealnej faze. Prichod ms sa odvija odo dna ovulacie.

zuza265
25. aug 2023

@fallon1 amen🙂kotva spustena

fallon1
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
25. aug 2023

@eliskaaa57 nie je ich malo. Mnoho zien ma ms desatrocia a nevedia o cykle takmer nic. Vela parov funguje na metode plodnych dni, cize je dolezite,aby bol v obraze aj muz. celkovo je to problematika, ktorej zaklady dokaze ovladat kazdy aj bez toho aby krvacal.

zuza265
25. aug 2023

@janetinka27 akoze mas z casti pravdu, ale odvija sa tam mnozstvo inych veci a info, o kt naozaj nemusia ani vediet. Aj moj vie pomerne vela, ale napr tuto konkretnu situaciu by neviem ci vedel riesit “spravne”. To ze pozna STM metodu neznamena, ze vie o cykle vsetko. Ale sucasne muzi vedia casto viac nez ocakavame

fallon1
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
25. aug 2023

@zuza265 vsetko vediet nemusi, ale ak pozna stm alebo podobnu metodu a ak bola ovu, potom by vedel, ze 9 dpo este nic nemeska, co je ako odpoved na negativne testy a domnele meskanie zatial viac ako dost🙂

zuza265
25. aug 2023

@fallon1 😂😂😂 som vcelku promuzska, tak smelo do toho a chceme potom fotku☝🏼 len bacha na ten preklad do latinciny, nech tam nemas nejaky zapal pluc alebo bylinku🙂