Testy sú negatívne a menzes nemám
No zienky este stale nemam menstruaciu a teh testy su negativ co mam robit mam este cakat a skusit test ???
@veronikaszabova gynekolog amater 😅 Sice tomu nerozumiem, ale rad opacim...
@janetinka27 to ano - reagovala som na tie vseobecne info, ktore tu boli povodne a to vseobecne co si pisala ty🙂 napr u mna a ovulaciou ako hodinky by ani nepredpokladal, ze co ak meskala - to by mne neporadil asi hned z prvej. Proste vie vela, ale stale - nestretava sa s tym v takej miere ako my zeny, ci uz sama na sebe, alebo s kamoskami🙂
Ja som mala testy negativne 2tyzdne a tehotna som bola. Kazde tehotenstvo tak
Pockaj a objednaj sa k dr.
@ivik4 dakujem za odpoved 🙂😇
@fallon1 v minulosti som uz sem pisala viac nez dost prispevky myslela som ze predtim co mi pisali ine zenske ich tu najdem ale tak teraz nic stoho 🙂 ale to nevadi aspon su tu aj taky co normalne odpovedia 😇
@zuza265 tak ovu je pri metode vzdy odsledovana. Tam sa neriesi, ze je ovu ako hodinky, pretoze sa ovu nepredpoklada,ale vzdy cielene sleduje. preto by pre muza/zenu bolo hned jasne, kedy ovu bola a ze je este len 9dpo a ms teda nemeska. Muz nemusi krvacat,aby pri dostatku udajov vedel vyhodnotit cyklus.alebo ako to robi muz gynekolog?
Skor ide o to, ze autorka od zaciatku dala malo udajov, ktore boli nakoniec nespravne a
@fallon1 skor vystihol absurdnost tejto a podobnych diskusii, v ktorych sa len sliape voda.
@eliskaaa57 pockaj kym bude menzes mestat tyzden a potom testuj, teraz testujes priskoro.
@fallon1 potom sa ozvem pondelok rano skusim test 🙂
@janetinka27 🤦🏼♀️ ty si ma ale vobec nepochopila… a tym to uzavriem🙂
@eliskaaa57 ak si 9 dpo tak ti ešte nemeska. Počkaj aspoň na 12 dpo. Ideálne 14 a keď ani potom ms nepríde tak sprav test.
Ak máš posunutu ovuláciu, posunie sa aj ms, keďže ta je vždy rovnaka
@zuza265 ako povies
@fallon1 no mám problém ráno som mala akože pozitív test no nato hodinka a začala som krvácať🥹
@fallon1 a to neni dost ?😂
@fallon1 🫠