Testy tehotenstva pozitívne, doktorka nevie poradiť. Čo robiť?
Dobrý deň . prosím mamičky o Váš názor.. Dnes som bola u doktorky potom čo mi vyšli 3 pozitívne testy. Poslednú menštruáciu som mala 27.10 ( prvý deň) . Doktorka mi nevedela nič povedať aj po mojích otázkach mi neodpovedala presne... Bola dosť mladá a ukrajinka (nemám nič proti nim len mlnštatujem) Povedala mi len niečo že 2mm je dosť málo podľa toho v koľkom by som mala byť ( podľa menštruácie) že môže to byť aj abort.. Ale veďotehotnieť som mohla aj neskôr no nie? Neviem.. Mám príssť v štvrtok na odber krvi a budúci týždeň na kontrolu... Po tomto nepríjemnom zážitku som bola kúpiť test clearblue ktorý mi ukázal že som tehotná 2-3 týždne...
Tak to sedí.
@januska12323 čo prosím? 😇🤗
@sonicis týždne aj že nevidela, mysli pozitívne ❤️
@januska12323 snažím sa veľmi len ten strach a nevedomosť.... idem radšej už spať ... 😄❤️ verím že bude všetko ok!!! ❤️
@januska12323 Ďakujem🌺🥰
Clear blue ukazuje tyzdne od ovulacie cca. (oplodnenia) alebo mozu aj neprosperujuce tehotenstvo (nizke HCG), ak by si podla poslednej menstruacie mala byt v 6-7 tyzdni a Clear blue ti ukazuje 2-3 od ovulacia, cize 4-5 od poslednej menstruacie, tak bud si mala posunutu ovulaciu na neskor alebo zial to moze byt aj neprosperujuce tehotenstvo. Odpoved ti da asi iba ta nasledna kontrola, HCG odber ti nebrala? Drzim paste!
@januska12323 a ako si to pocitala, ked tyzdne sedia? tyzdne od poslednej menstruacie s tyzdnami Clear Blue nesedia
No ak clearblue ukázal 2-3 tak to je 2-3 týždne od oplodnenia.. Ovulaciu máš odsledovanu? Ak ju máš presne odsledovanu a len 2-3 pri tom žeby si mala byť 6-7tt tak je to málo,talze môže hroziť potrat... Ak si ale ovulovala neskôr, je to reálne a na Sone nebude nič vidmo ešte..
@okm221 neviem mám aplikáciu flo kde mi ukázalo cca týždeň aždva kedy je možné otehotnieť.. S priateľom sme mali pohlavný styk 18-19 novembra čo presne sedí na tie 2-3 týždne z clearblue... Tak neviem verím že bude všetko ok... Zajtra idem na krv a bude tam aj druhý pán doktor tak ho poprosím o 5 minútkový rozhovor.
@sonicis Tak to mas realne tri tyzdne aj 4 dni tehotenstva od toho 19.11., kedy predpokladajme, ze prebehla ovulacia a to 24 DC a vyslo to. Preto ti test ukazuje 2-3 tt. Alebo by ti uz mohol ukazat aj 3+. Viac neukazuje. Lekari, ale pripocitaju vzdy k tomu + 2 tt, lebo to rataju od poslednej menstruacie. Oni nevedia kedy presne prebehla ovulacia a oplodnenie, pokial im to ty nepovies. No podla velkosti plodu by ti presne mali povedat v akom si tyzdni tehotenstva. Ak je velkost plodu 2 mm, tak to vychadza na lekarske tyzdne tehotenstva cca 6 tt. Podla mna to mas ok.
@gabrielamodrykonik rozprávala som s doktorom ukľudnil ma. Budem už chodiť za ním. Povedal že keď som v niejakom 2-3 týždni tak jasné že ešte nebolo vidno. A že kto mi rozprával také blbosti ako potrat že oni to ešte tak skoro detekovať nevedia. Že sa mám ukľudniť a pokiaľ nemám bolesti a krvácanie mám byť štastná. A že vôbec nemusím byť v 7 týždni podľa PM ešte keď mám nepravidelný cyklus. Že podľa PM môžem byť v 5 ale reálne som len v 3 to mi povedal. 🙂 31. Mám kontrolu tak verím že už bude vidno fazuľku ako rastie ☺️❤️
@sonicis je to dobre neboj 🙂 👍
@sonicis tu to mas vypocitane cca, nie si v lekarakom 7tt ale v 5+6 tt

Nepanikar, mohla si mat posunut ovu ako pises, mavas pravidelny cyklus? Mala ti vziat krv a ist na odber obden ci rastie hcg.
Kamosku tak do nemocnice rovno poslala gyn ze plod nevidno na dany tyzden, ze to neni dobre, v nemocke lezala 3 ci 4 dni merali hcg rastlo a na posledny den sa ukazal plod a mala ma uz 5 mesiacov 🙂 drzim palce aby to bol aj tvoj pripad!