icon

Tmavohnedý výtok a možné tehotenstvo

schutzangel
29. okt 2017

Ahojte,chcem sa spytat,menzes mi skoncil 29.septembra,1sme mali nechraneny styk s mm,9.10.11.som mala taky tmavohnedy vytok a teraz mi meska ms.necitim sa na tretie dieta tak dufam ze nie som v tom.priznaky na tehu nemam ziadne.vzdy po ms sa lubime takto a zatial sa nestalo nikdy ze mi meskala.prosim poradte.ten vytok by mohol byt ovulacny?citala som ze niekedy zvykne byvat.dakujem

schutzangel
autor
•
29. okt 2017

@schutzangel zabudla som dodat ze 9.sme mali tiez chraneny sex a ten vytok bol 10.11.12.ale slaby

vevesh
•
29. okt 2017

@schutzangel pri cykle nejde o to, kedy menzes skoncil, ale kedy zacal a aky dlhy je- a teoreticky ak mas 28-29 dnovy cyklus a menzes 4 dni, tak ste to robili presne pocas ovulacie a teda pravdepodobnost je dost vysoka - ale kedze tieto veci si vies sama vyratat (alebo kazda sexualne aktivna zena by mala) ,co tak skocit do lekarne po test a bude jasne , na com si...

schutzangel
autor
•
29. okt 2017

Mavam zhruba 30dnovy a cyklus 7dni.

lorela
•
29. okt 2017

Tak teraz neviem, ci ja zle pocitam...
Ale ak ti zacala menstruacia 22. 9., tak 1. 9. si este nemala ovulaciu a, pravdepodobne,tehotna nie si.

simonkazga
•
29. okt 2017

Test si robila?

schutzangel
autor
•
29. okt 2017

Ano pocitas dobre.tehotna nemam byt z coho podla mna lebo ovulaciu som mala od 9.-12. s tym ze 10.11.12.som mala taky vytok hnedy,docitala som sa ze to moze byt aj ovulacny,len som sa s tym este nestretla.len neviem preco mi ms meska.snad pride coskoro.

schutzangel
autor
•
29. okt 2017

@simonkazga Nie nerobila.

lorela
•
29. okt 2017

@schutzangel Pri ovulacii moze byt aj krvavo sfarbeny vytok, aj tmava krv, aj hnedy a nemusi to znamenat ziadnu chorobu ani problem.
Ale pre pokoj duse by som si urobila tehotensky test neskor a naplanovala by som si aj navstevu gynekologa.

schutzangel
autor
•
29. okt 2017

@lorela dakujem vam vsetkym.

lenakiss
•
29. okt 2017

Ja som mala ms 19-23.9 a 26 ovu a som tehotna

schutzangel
autor
•
29. okt 2017

@lenakiss ja som si ista ze ovu bola tie dni ako som uviedla horevyssie.tak gratulujem,tretie by bolo uz moc u nas.necitim sa ani ze by som bola.ale pre vylucenie soravim neskor test a potom k dr.

xxxxxnnnnn
•
29. okt 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/