Toto je kanálik?
Skúste poradiť,či niečo vidíte. Naživo to vidno samozrejme viac. Síce mam 2deti, ale vždy mi test vyšiel jednoznačne negatívny alebo pozitívny ale takýto ešte nie. Za názory vopred ďakujem 😀

@dadulamamula 3. Deň, mávam MS na deň presne preto som skúsila test no asi musí byť nejaký vadný kus 🙂
Nie je to dr max? Ten mi robil duchariny a tehotná som nebola 🤷♀️ Niektoré testy to robia alebo počkaj a skús za dva dni či sa niečo viac ukaze
Tiež nič nevidím
@julie19 ano Dr max :D nikdy som tento nemala prj oboch babachsom mala intimed testy a tie mi vždy ukázali tak ako to aj reálne bolo :D len som mala lekáreň po ruke tak som skusila tento :D no som zvedavá ale podla mňa by už bola ta čiarka aj silnejšia myslím. Hoci pri 1.dcere som mala kolajnice 10DPO a pri 2. Mi pozitívny aj to len slabo ukázal až 3.den meškania :D
Nic nevidim
@ali999 to ja len preto že mám čerstvú skúsenosť :D s mužom sme si povedali že by sme brali aj druhé dieťa tak som si v deň očakávanej ms urobila test dr max a tam takáto ducharska čiarka 🤷♀️ Ale z predchádzajúceho tehotenstva som mala skúsenosť že v deň ms už ta čiarka bola riadna nie duch, takže som si ubehla ešte po pepino test a ten bol biely ako sneh, a ms samozrejme prišla aj keď 2 dni meškala
No ja keď sa zapozeram tak sa mi tam niečo črtá😊

Nič tam nevidím, kolko ti mešká?