Toto mi test ukázal, keď zaschol
@mrkvicka060 ďakujem vám pekne ;) tak mne ako zaschol tak vybehla druha ciarka a dnes cely deň ma hlava boli axh jaj
Anoooo gratulujem
Aj ja 5 dni :/
@lala0950 podla mna pozitivny. Ja som mala takuto 5 dni pred MS tiez. A teraz mi uz lezka mesiac v kociku ❤️
@snazilka2513 bodaj by ste mali pravdu ;)
@lenqua_12325 uz nie je na MK,zrusila ucet
@veronikaszabova a také su tehotné, čo nevedia co znamenajú na test dve a jedna čiarka. 🤦🏻♀️
@lenqua_12325 ja som tam nič nevidela, autorka áno,tak som bola zvedavá, či sa nemýlim. Keďže si zrušila účet, pravdepodobne bol naozaj negatívny.
@nelca0510 ja ak chcem vidiet druhu čiarku, tiež ju môžem vidieť aj na negatívnom teste každý mesiac. Ak ju ona vidí, nemusí sa pýtať predsa na fóre. Ak ju nebudú, z fotky ju neuvidíme ani my. Asi chcela gratulácie.
@lenqua_12325 ja s tebou súhlasím. Bol negatívny, len autorka presviedčala o opaku.

@lala0950 urcite si tehotna. Ja som mala pri prvom presne to iste, na mokrom nic a o polhodinu druha ciarka, bola som tehotna. Nevadi, ze sa zviditelnila az neskor, keby tam nebolo HCG, nezafarbi sa nikdy. Gratulujem, drzim palce nech sa udrzi. 🙂