Tri pozitívne testy po menštruácii. Som tehotná?
Ahojte prosim neviete mi niektorá poradit moja doktorka ma celý týždeň dovolenku
Pred 5 dňami mi skončila silná menstrucia ( silná na moje pomery )
Dnes mi vyšli 3 pozitívne testy kde ukazuje 1-2 týždne
Testy som si robila lebo ma boli právy vaječník a mala som jemne krvácanie
Sex som mala pred 2 dňami mimo ovulacnych dni predpokladám že to by mi test neukázal
A zase pred tým pred 3 týždňami ale potom prisla menstrucia tak som predpokladala že sa nepodarilo
A dnes prekvapenie vôbec si to neviem vysvetlít
Sú len dve možnosti, buď sú chybné alebo si tehotná aj napriek krvácaniu z ovu predtým.
zalezi ako pozitivne. aj digi test ak ukazuje 1-2 je to stale nepresny vysledok, lebo v takom nizkom stadiu tehu sa este ani hcg tvorit nemusi, cize oco potom test ukazuje?
tento test je povazovany za presny,a le za presny sa da povazovat az vysledok od 2 vyssie, cize 2-3 a vyssie.
ostatne testy neviem ake si si robila, ale mnohe testy duchuju, cize ak mas ducha, opat to nemusi nic znamenat.
a teda podla toho co pises, uz by si mala byt na doigi teste 2-3,a lebo teda 3+
a teda tie ostatne testy neviemake mas.
mohla si dat foto, od toho sa da lepsie odpichnut
@majamat ahoj ďakujem oekne za odpoved robila som si clearblue tam mam 1-2 týždne ale robila som si ho poobede nie ráno
A zvyšné 2 sú top baby test pošlem foto ale sú už 5 hodín staré trochu vybledol
@tanickaaaert aj ten spodny je teda tvoj?
ten 1-2 som uz okomentovala, no je tu jedna dolezita vec. napsiala si, ze si si ho robila poobede. poobede je hladina HCG casto nizsia, resp ani nie izsia,a le skor je moc viac rozriedeny, rpeto moze test ukazovat 1-2, pricom rano, pokial by bol moc koncentrovanejsi by ti uz mohol ukazat aj 2-3. co by teda sedela od mozneho terminu otehotnenia pred 3t. ak je tvoj aj spodny test, to uz nie je duch, to uz vyzera byt jasne pozitivny.
tak na zaklade tychto info, by som typovala, ze tehu skutocne si.
@majamat áno obe testy sú moje no ja som si ho urobila dnes len tak lebo ma bolel vaječník a mala som slabulinké krvácanie fakt ani neviem čo ma to napadlo a som v šoku doktorka ma dovolenku celý týždeň tak skúsim asi zajtra ráno test zopakovať a budem veriť že to teda vyšlo
Aj keď mam obavy koli tomu že teda som mala fakt menštruáciu normálne 5-6 dni
@majamat ďakujem že si si nasla čas a odpísala 🙂
@tanickaaaert to nevadi, niektore zeny mavaju ms. je tu este aj moznost, ze mas cystu,a le ta bolest kludne moze suvisiet s tehu. v tehu moze byt pobolievanie podbruska,a j vajecnikov. mna cele tehu neico bolelo a tahalo. drzim palce, daj vediet.
rob hned z prveho ranneho mocu. vecer pit mozes, ale nijak extra s tekutinami to neprehanaj, to uvidis, akej farby bude moc, ak nebude rano moc svetly, potom to znamena, ez je koncentrovany.
@tanickaaaert vyzerá to tak, že si tehotná. Objednaj sa ku gynekológovi.
@lilope objednam len majú celý tento týždeň dovolenku tak až budúci týždeň
@tanickaaaert no vsak buduci tyzdens taci, ved to by si bola realne asi v 6tt. podla mes ti to sice vychadza inak, ale podla casu oplodenia je to dlzka od oplodnenia - cize to by mohli byt 3tt + asi 2tt, co su zvycajne/standardne tyzdne cyklu, kedy este zena realne tehu nie je. cize teraz by si bola asi na konci 5tt, pripadne zaciatok 6tt.
@tanickaaaert a menštruácia prišla na čas? Či meškala?
@tanickaaaert tak ten spodny je krasne pozitivny, no niektore zeny maju ms aj keď su tehotne, alebo biochemicke ale to by ti ciarky postupne bledli, ja ked som mala biochemicke, po 7 dnoch meskania uz nebola ziadna ciarka a prisla mi ms
No predovsetkym gratulujem a drzim silno palce ❤️
No dnes ráno som si opäť urobila clearblue a zase ukázalo 1-2 týždne tak neviem lebo 1-2 určite nemôžem byt bud musím byt 3+ alebo ke niečo zle
@kessica87 áno na čas
@tanickaaaert a skúšala si aj dnes test? Či čiarka silnie alebo naopak. Lebo mohlo ísť o biochemické ale ak silnie tak si tehotná 🙂🙂🙂
@kessica87 ráno som si urobila znova clearblue a zase ukazovalo 1-2 teraz som si urobila top baby test a je tá čiarka slabšia ako včera tak zrejme nič
@tanickaaaert ak chceš zistiť či sa jedná o biochemické tak sa nemajú používať digi testy. A kde slabne tak ma to moc mrzí,ale išlo o to biochemické. Nič si z toho nerob aj ja som si ním prešla a veľa z nás ❤️ čoskoro sa zadarí. Držím moc palce.
@tanickaaaert skus zajst na krv. mas to najpresnejsie, 3t od otehotenenia uz v krvi musi byt jasne pozitivny vysledok.
@tanickaaaert moja sesternica mala riadny ms 4 mesiace keď bola tehu, to ze je tehotna jej mudr povedala na preventívne takže áno môžeš mať ms aj keď to nie je typické 🤷
Zajdi si na krv (niektoré labky robia ako samoplatca stojí to cca 10eur +/-) a výsledok máš do 24hod....
Ahoj, ja som pri prostrednom dietati mala hematom. Je to nieco ako krvna zrazenina. Krvacala som do cca 3-4 mesiaca, samozrejme nie cely mesiac, ale niekolkokrat sa to spustilo a bolo to ovela silnejsie ako menstruacia, ale teda aj kratsie. Niekedy to trvalo den, inokedy aj 3 dni. Dali mi lieky aby podporili udrzanie tehotenstva, inak som mala len prisny kludovy rezim, ziadne dlhe prechadzky, ziadne natahovanie tazkych veci (obtiazne pri 1,5 rocnej starsej dcere). Hematom sa vstrebal ked bolo babo v bruchu vacsie. Najvacsi stres bol ze som nikdy nevedela ci krvacam z hematomu alebo je to spontanny potrat (mala som ich niekolko), lekar povedal ze s tym nic urobit nevedia okrem toho co mi dali, je to prirodzena selekcia. Ale syn ten hematom prebojoval, zvysok tehotenstva bez problemov 🙂
Ďakujem vám za vaše rady ale robila som si test aj včera a čiarka bola oveľa slabšia
Myslím si že zrejme išlo o to biochemické
Aj keď včera aj dnes ma bolia kríze a aj podbruško
Pôjdem budúci týždeň ku gyn
Aj keď zvláštne že 11 dni od začiatku menštruácie som mala pozit test a znovu jemne krvacanie
@tanickaaaert narazila som na tvoju diskusiu. Môžem vedieť ako si dopadla? Mala som niečo podobné. Ďakujem za odpoveď.
@tanickaaaert narazila som na tvoju diskusiu. Môžem vedieť ako si dopadla? Mala som niečo podobné. Ďakujem za odpoveď.
@tigrislu ahoj nič z toho nebolo aj som isla k dr a tá ma vysmiala že prečo som si robila test po menštruácii a že tehotenské testy môžu ukazovať aj ovulaciu … to mi povedala doktorka

Mal este niekto sex pred dvoma dnami? Treba nam to vsetkym vediet.